Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα»: Ξένο δίκτυο πρακτόρων έχει βάλει στο στόχαστρο την Χρυσή Αυγή

Εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα»: Ξένο δίκτυο πρακτόρων έχει βάλει στο στόχαστρο την Χρυσή Αυγή

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα περί της δράσεως δικτύου ξένων πρακτόρων που δρα στην Ελλάδα με κύριο στόχο την τρομοκρατία εις βάρος της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» που κυκλοφορεί.

Στο άρθρο σημειώνεται πως τα συγκεκριμένα πρόσωπα που συναποτελούν τετραμελή ομάδα κρούσης εκπαιδευμένη πάνω στις αρχές και τις βάσεις γαλλικής ακροαριστερής τρομοκρατικής ομάδας του παρελθόνος, λαμβάνουν εντολές από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κέντρο, με κύριο στόχο να τρομοκρατήσουν την ραχοκοκαλιά της Χρυσής Αυγής.

Τα κατά καιρούς «ανδραγαθήματα» της εν λόγω ομάδας, που κατά καιρούς δρα με διάφορες υπογραφές – σφραγίδες, δημοσιεύει η γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει η εφημερίδα τα είχε φέρει ως γνώση του Κοινοβουλίου ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός, χωρίς ουδέποτε να λάβει απάντηση υπό τη μορφή διάψευσης ή επιβεβαίωσης.

Θυμίζουμε την αναφορά του Γ. Λαγού στην «Ελεύθερη Ώρα»: «Θα ήθελα να κάνω και μία αναφορά σε κάτι που έγινε πριν από 5-6 μέρες και φυσικά θάφτηκε κι αυτό… Το διαβάσαμε στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» και σύμφωνα με πληροφορίες συγκεκριμένες και με ερώτηση που έγινε, υπάρχει ένα κλιμάκιο, 13μελές κλιμάκιο, το οποίο υπήρχε στην Ελλάδα -υπάρχει ακόμα…- και εργάζεται για την εταιρία Comverse Technology, που είναι μία θυγατρική εταιρία της εταιρίας Efrat. Μέσα σ’ αυτούς υπήρχαν αποδεδειγμένα τρεις, οι οποίοι ήτανε πράκτορες! Τα ονόματα αυτών των πρακτόρων οι οποίοι εξεδιώχθησαν από την Ελλάδα αμέσως μόλις γίνανε γνωστά τα ονόματά τους, είναι η κυρία Σεμές Ταλ, ο κύριος Ραμί Σιμαντόβ και ο κύριος Έντρυ Μπαρούχ.

Τα ονόματα και τα στοιχεία αυτά δόθηκαν… Άκρα του τάφου σιωπή! Αυτοί οι άνθρωποι εξαφανίστηκαν, γύρισαν στην πατρίδα τους και επίσης αυτοί οι συγκεκριμένοι έχουνε ανάμειξη σε πολλά περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς απέναντι σε βουλευτές και σε στελέχη της Χρυσής Αυγής, σε εμπρησμούς αυτοκινήτων, σε οικίες βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής που δεν μαθαίνει ποτέ κανείς! Γιατί όλοι εσείς εδώ πέρα θέλετε να τα αποσιωπήσετε, γιατί ξέρετε ότι είμαστε ολοκάθαροι και ξέρετε ότι οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μπορούμε να αναμετρηθούμε με όλους εσάς ιδεολογικά και να δούμε ποιος είναι καθαρός και ποιος εξυπηρετεί συμφέροντα»!

Ας γνωρίζουν και οι σχεδιαστές πρακτορίσκοι, αλλά και οι εκτελεστές παρακρατικοί ότι η Χρυσή Αυγή δεν χαμπαριάζει από τις μεθοδεύσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-eleutherh-wra-jeno-diktuo-praktorwn-echei-balei-sto-stochastro-th#ixzz4dsfRLbOj

Exit mobile version