Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Χώρα η οποία δανείζεται για να καλύψει παλιά τοκοχρεολύσια με άλλα, νέα δάνεια επί δανείων, δίχως να παράγει πλούτο, δεν έχει ούτε παρόν, ούτε μέλλον. Χώρα στην οποία εξακολουθούν να κατέχουν την εξουσία οι πολιτικοί εκείνοι που την χρεοκόπησαν εσκεμμένως, μαζί και οι πολιτικοί τους επίγονοι, αντί να λογοδοτήσουν και να υποστούν τις βαρύτατες συνέπειες αστοχιών, εσκεμμένων ενεργειών και του κλεπτοκρατικού οργίου στο οποίο είχαν και έχουν επιδοθεί, δεν μπορεί να εξυγιάνει ούτε τον δημόσιο βίο της, ούτε να καταστεί ποτέ ευνομούμενη….Χώρα η οποία ενώ πτωχεύει δέχεται αλλεπάλληλα κύματα λαθροεισβολέων, πληθυσμών καθ΄ ολοκληρίαν ξένων προς τις αντιλήψεις, τον φυλετικό ψυχισμό, τα ήθη, έθιμα των γηγενών, είναι προδεδικασμένο να υποστεί πολιτισμική και φυλετική αλλοίωση και μεταβολή της εθνολογικής συστάσεως του λαού της.

Γ.Χ.

Περικλής Γιαννόπουλος: Ο Προφήτης του Ελληνικού Εθνικισμού

Αυτή την Μεγάλη Εβδομάδα φτιάξτε ένα πιάτο φαί, βρείτε ρούχα ή παπούτσια που δεν τα θέλετε και δώστε τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη και δεν τα χρειάζεται, αν δεν θέλετε, να νηστέψετε ούτε μια μέρα. Τα λεφτά για λαμπάδες κάντε τα φάρμακα και δώστε τα σε άστεγους Έλληνες, οι οποίοι πλέον είναι πολλοί.  Αυτό που έκανε η Χρυσή αυγή πριν οι πολιτικοί απατεώνες της κόψουν την κρατική επιχορήγηση.

Τ.Β.

Ιδού οι επιπτώσεις του «προσφυγικού» στην Χίο: 1.414 επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο, στο 26% η ανεργία – Μεγάλη μείωση επισκεπτών και εσόδων

Επίθεση με τσεκούρια σε γραφεία κόμματος, ντου σε καφετέριες, πανεπιστήμια, γραφεία, βεβήλωση Χριστιανικών ναών, βεβήλωση ιστορικών μνημείων, προτάσεις απύθμενου θράσους, ύβρεις μέσα στη βουλή, παρελάσεις με όπλα στο κέντρο των Αθηνών, καταλήψεις (άνω των 70) δημοσίων κτιρίων, γόνοι κυβερνώντων βουλευτών και υπουργών στις κατά λάθος συλλήψεις του Τόσκα. Αλλοδαποί καίνε Ελληνικές Σημαίες όπου θέλουν, ιστοσελίδες τους με ξεκάθαρες απειλές κατά ζωής και ακεραιότητας αντιφρονούντων, κατασκοπεία υπέρ προαιώνιων εχθρών, εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο προς ίδιον όφελος μέσα στα χοτ σποτ. Κατά τα άλλα τσακίστε την Χρυσή Αυγή.

Χ.Δ.

Πρόκληση αλβανών δημοσιογράφων: Έκαναν ντοκιμαντέρ στην Πρέβεζα και την παρουσίασαν ως… αλβανική!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-11-apriliou-2017#ixzz4dvLyj4MV

Exit mobile version