Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πύργος

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του ευρωβουλευτή και Συναγωνιστή Γεώργιου Επιτήδειου με θέμα: “Το ελληνικό δημόσιο χρέος και το ευρωκοινοβούλιο”.

Ο Συναγωνιστής Επιτήδειος αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στην θέση, του ευρωκοινοβουλίου απέναντι στο δημόσιο χρέος της χώρας μας, και στις προσπάθειες των ευρωβουλευτών του Κινήματος μας της Χρυσής Αυγής ώστε να υπερασπισθούν τα συμφέροντα της πατρίδος μας, όπου πολλές φορές εχθρικοί απέναντι στα συμφέροντα της χώρας μας δεν είναι μόνο οι ξένοι ευρωβουλευτές αλλά δυστυχώς είναι και οι Έλληνες ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Με το πέρας της ομιλίας του Συναγωνιστή Επιτήδειου, απηύθυνε χαιρετισμό το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης.

Ομιλία σχετικά με την πρόσφατη «χρυσαυγιάδα» πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου από την Συναγωνίστρια Ρ.Θ. που ανέγνωσε και την σχετική αρθρογραφία μέσα από το τελευταίο φύλλο της λαϊκής εθνικιστικής εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Κανένας λασπολόγος και καμία τρομοκρατική ενέργεια δεν πρόκειται να κάμψουν το φρόνημα των Εθνικιστών. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω και δεν θα μας λυγίσουν ούτε η κόκκινη τρομοκρατία, ούτε οι πολιτικές διώξεις του διεφθαρμένου συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn653#ixzz4dvMXx6wh

Exit mobile version