Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ευπαθείς» λήστεψαν βουλευτή του Σύριζα στη Βοιωτία – Οι δράστες βρέθηκαν, αλλά τους άφησε ελεύθερους ο συριζαίος για να ληστέψουν κι άλλους!

«Ευπαθείς» λήστεψαν βουλευτή του Σύριζα στη Βοιωτία - Οι δράστες βρέθηκαν, αλλά τους άφησε ελεύθερους ο συριζαίος για να ληστέψουν κι άλλους!

Εδώ και χρόνια κάνουμε λόγο για τις συμμορίες «ευπαθών» που λυμαίνονται περιοχές της χώρας. Από την άλλη μεριά ο Σύριζα και οι λοιποί του «συνταγματικού τόξου» αρνούνται να δούνε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα ελέω της ανοχής ολόκληρες περιοχές της χώρας να μαστίζονται από την εγκληματικότητα των «ευπαθών».

Τώρα διαβάζουμε ότι ένας από τους υπερασπιστές των «ευπαθών» μετετράπη σε θύμα τους. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Σύριζα, Νίκος Θηβαίος, έπεσε θύμα ληστείας από συμμορία ανήλικων ρομά, επιστρέφοντας στη Λιβαδειά από την Αθήνα, την Κυριακή των Βαΐων.

Η συμμορία επιτέθηκε με ρόπαλα στα χέρια στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του βουλευτή και ό πως μεταδίδει το «viotiapluse.gr», χωρίς απειλές, αλλά με πολύ γρήγορες κινήσεις, οι νεαροί άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξαν τη τσάντα του βουλευτή του Σύριζα που είχε το κινητό του και σημαντικά έγγραφα.

Και εδώ είναι που ξεκινά το σκανδαλώδες της υποθέσεως. Όλοι γνωρίζουν ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, το θύμα δεν μπορεί ποτέ να βρει άκρη και εν τέλει καταλήγει να καταθέσει μία μήνυση κατ’ αγνώστων, η οποία παραμένει να μαζεύει σκόνη στο αρχείο. Στην περίπτωση του Βουλευτή του Σύριζα είχαμε μία επανάληψη της υποθέσεως με την μητέρα του Τσίπρα.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες και να επιστρέψει τα κλοπιμαία στον Βουλευτή του Σύριζα, ο οποίος αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση.

Προφανώς, θα αποζημιώσει ο ίδιος τα επόμενα θύματα της «ευπαθούς» συμμορίας που άφησε ελεύθερη και τα οποία θύματα δεν θα έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη» για να έχουν αποτελέσματα οι έρευνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eupatheis-lhstepsan-bouleuth-tou-suriza-sth-boiwtia-oi-drastes-brethhkan-al#ixzz4dwSheyoO

Exit mobile version