Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Μαρξιστικό δηλητήριο στα βιβλία Ιστορίας

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Μαρξιστικό δηλητήριο στα βιβλία Ιστορίας

Ο σχετικά πρόσφατα διορισμένος υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου (επίλεκτο μέλος της ομάδας Μπανιά…) προχωρεί στα εθνομηδενιστικά σχέδια της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και του… πατριώτη Πάνου Καμμένου.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα καταργηθεί από το βιβλίο της Ιστορίας της έκτης δημοτικού η αναλυτική παρουσίαση των στρατιωτικών γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης και θα αντικατασταθεί με την διδασκαλία των … κοινωνικών χαρακτηριστικών της ελληνικής κοινωνίας όπως η εκβιομηχάνιση!

Επίσης, για τους πρωταγωνιστές της Επανάστασης δεν θα αναφέρεται αναλυτικά η δράση τους, αλλά θα υπάρχει ένας θεματικός φάκελος με τίτλο “Για τους επώνυμους και ανώνυμους πρωταγωνιστές του 1821 και την καθημερινή ζωή των επαναστατημένων”! Άρες μάρες και μαρξιστικές κουταμάρες δηλαδή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ!

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-marjistiko-dhlhthr#ixzz4dx7qhqv5

Exit mobile version