Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τον Μπαλαούρα ακόμα ένα άθεος βουλευτής του Σύριζα εναντιώθηκε στην έλευση του Αγίου Φωτός

Μετά τον Μπαλαούρα ακόμα ένα άθεος βουλευτής του Σύριζα εναντιώθηκε στην έλευση του Αγίου Φωτός

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον Μπαλαούρα, και ενώ ήδη βρισκόμαστε στην εβδομάδα των Παθών, ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνει σε μια ακόμη παρόμοια προκλητική αντιχριστιανική δήλωση, τασσόμενος κι αυτός κατά της μεταφοράς του Αγίου Φωτός με Τιμές Αρχηγού Κράτους.

Ανάμεσα σ’ άλλες αηδίες, που ξεστόμισε για το θέμα αυτό ο «ούλτρα προοδευτικός» Χρήστος Καραγιαννίδης, είπε ότι «Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος».

Προφανώς για τον άθεο μαρξιστή που ψηφίζει «δαγκωτό» τις μνημονιακές συμφωνίες της κυβέρνησης, τα έξοδα του κράτους πρέπει να δικαιολογούνται μόνο για τους κομματικούς κηφήνες του ΣΥΡΙΖΑ και της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, καθώς και για τους λαθρομετανάστες, αλλά όχι για κάτι Ιερό που εκφράζει την Ορθόδοξη Πίστη εκατομμυρίων Ελλήνων.

Βεβαίως, ο (πολιτικός) βίος και πολιτεία του συγκεκριμένου βο(υ)λευτή  είναι γνωστά. Μπορεί να ψήφισε «παρών» (και όχι αρνητικά) το καλοκαίρι του 2015 για το τρίτο Μνημόνιο, αλλά ξαναβγαίνοντας βουλευτής στην εκλογική λίστα του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους φροντίζει από τότε να φέρεται σαν εκπαιδευμένος σκύλος και να ψηφίζει «στα τέσσερα» (όπως θα έλεγε και ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος) όλα όσα νομοθετεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση στην οποία μετέχει. Μπορεί να είχε πει δημοσίως σε αγρότες και κτηνοτρόφους της Δράμας ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα του μνημονίου, αλλά την κατάληξη την ξέρουμε όλοι.

Είναι εκείνος, που παλιότερα είχε βρίσει μέσα από την Βουλή με χυδαιότατο τρόπο τους Πολύτεκνους με αφορμή επιστολή της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων η οποία είχε εκφράσει την αντίθεση της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. «Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, τους απεχθάνομαι, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος» κραύγασε τότε ο πολύς «σύντροφος» Καραγιαννίδης. Είναι επίσης εκείνος, που τάχθηκε υπέρ των καταλήψεων και των καταληψιών λέγοντας, με αφορμή την πρόσφατη εκκένωση δύο καταλήψεων, ότι η «εισβολή (ξημερώματα) σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο και η εκκένωσή του δεν αιτιολογείται. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ».

Απεχθάνεται, λοιπόν, τους πολύτεκνους ο Καραγιαννίδης, αλλά λατρεύει τους παρακρατικούς προστατευόμενους του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τις «τζάμπα μάγκας» δηλώσεις του περί «πολιτικού κόστους», που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στους Πολύτεκνους, είναι προφανές ότι τα κάνει αυτά εκεί που τον παίρνει. Γιατί προφανώς το πολιτικό κόστος που θα υποστεί με το να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα που θα έρθουν φαίνεται ότι δεν τον απασχολεί καθόλου.

Ο πολιτικά θρασύδειλος αυτός τύπος ας είναι σίγουρος ότι εισπράττει στο πρόσωπό του τον χλευασμό και την έκφραση αηδίας όλων εκείνων των Ελλήνων που θα υποδεχθούν το Άγιο Φως με την Λαμπρότητα και την Τιμή που του αρμόζει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ton-mpalaoura-kai-allos-bouleuths-tou-suriza-tassetai-enantia-sto-agio#ixzz4dySgq4Nc

Exit mobile version