Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο αλβανός δημοσιογράφος, Μαρίν Μέμα, ο οποίος από το 2012 είχε χαρακτηρισθεί persona non grata, (πληροφορίες τότε ανέφεραν ότι επρόκειτο για πρόσωπο επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας) κοινώς ανεπιθύμητος στην Ελλάδα εφ’ όρου ζωής, πέρασε με τηλεοπτικό συνεργείο τα σύνορα, κάνοντας πολυήμερα γυρίσματα σε Πρέβεζα και Πάργα, για να δείξει την αλβανική, όπως υποστηρίζει, ιστορία της περιοχής και τις αλβανικές ρίζες των κατοίκων! Προβλήθηκε από το Top Channel, έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Αλβανίας και εντάσσεται στο πλαίσιο της αλβανικής προπαγάνδας, που προωθείται από ακραίους κύκλους της χώρας. Τόσο ξεχαρβαλωμένο κράτος έχουμε…

Δέσποινα Β.

Ατελείωτη ρεμούλα με τους λαθρομετανάστες: Ξόδεψαν 250.000 ευρώ για “hot spot” που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ!

Χώρα της οποίας η κυριαρχία έχει εκχωρηθεί από το κλεπτοκρατικό και ξενοκρατικό κατεστημένο που τη διοικεί, εάν δεν αποτινάξει τα δεσμά της με δυναμικό τρόπο και δεν οδηγήσει, επαναστατικώ δικαίω, τους υπαίτιους του ξεπουλήματος στην δικαιοσύνη, δεν μπορεί να έχει καμία προοπτική. Κυβερνά ένα κατεστημένο που οδηγεί τον ΄Ελληνα στα πρόθυρα της εξαθλιώσεως, ενώ ευνοεί οικονομικά τους λαθροεισβολείς. Θέλουν να πάρουν την πατρίδα μας με ύπουλες διαδικασίες. Θέλουν να πάρουν τις ζωές μας, αφού σκλαβώσουν πρώτα το μυαλό και την ψυχή μας. Όποιος παθητικά αποδέχεται το ξεπούλημα, είναι ή δωσίλογος, ή προσκυνημένος. Σε αυτό το καθοριστικό μεταίχμιο για την περαιτέρω εθνική επιβίωση, “επιτήδειοι ουδέτεροι” δεν υπάρχουν.

Γ.Χ.

Είναι επίσημο και τελικό: Ο Σύριζα ξεπούλησε τα αεροδρόμια – Από σήμερα τον έλεγχο έχει η Fraport!

Το ψευδώνυμο του κομμουνιστοσυμμορίτη Βρατσάνου έδωσε ο Τσίπρας σε σήραγγα των Τεμπών. Η επίθεση από τους προδότες της αριστεράς είναι ολομέτωπη. Μετά τον Μπελογιάννη ο Βρατσάνος και η ύπουλη “αγιοποίηση” των σφαγέων οι οποίοι γύρισαν την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω, καλά κρατεί. Αντισταθείτε Έλληνες, πείτε στα παιδιά σας την αλήθεια για τις προδοσίες και τα εγκλήματα της κομμουνιστικής πολιτικής ψώρας. Η προπαγάνδα σε 15 – 20 χρόνια γίνεται “ιστορία” στη συνείδηση του ανθρώπου.

Ν.Γ.

«Ευπαθείς» λήστεψαν βουλευτή του Σύριζα στη Βοιωτία – Οι δράστες βρέθηκαν, αλλά τους άφησε ελεύθερους ο συριζαίος για να ληστέψουν κι άλλους!

Στο σχολείο που πήγαινε ο 70χρονος παππούς τη δεκαετία το 1950, πηγαίνει και ο 10χρονος εγγονός του σήμερα. Στο σχολείο που το 1950 έδιναν συσσίτιο στον παππού, στο ίδιο σχολείο σήμερα έν έτει 2017 και μετά από 70 σχεδόν χρόνια, μοιράζουν συσσίτιο στον εγγονό του ! Η πίκρα του παππού! Η πίκρα της τρίτης ηλικίας σήμερα, δεν είναι που σιγά σιγά πλησιάζει προς την μεγάλη “έξοδο”. Η μεγάλη και ατελείωτη πίκρα, που θα την πάρει και μαζί της, είναι που φεύγοντας βλέπει με τρόμο, αυτά που αφήνει πίσω της. Αφήνει τον εγγονό της, να ζήσει σε μια κατεστραμμένη και χωρίς μέλλον χώρα. Σε μία κατάσταση χειρότερη κι από εκείνη που βίωσε ο ίδιος και οι συνομήλικοί του, κι ας γεννήθηκαν μέσα στα αποκαϊδια που είχαν αφήσει, όχι μόνο η φωτιά του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, αλλά και ο καταστροφικός εμφύλιος που ακολούθησε. Ποιός φταίει για όλα αυτά; Φταίνε οι κυβερνώντες, φταίνε αυτοί που κατ’ επανάληψη τους ψήφιζαν, αλλά φταίει και ο παππούς κι ας μην τους ψήφισε ποτέ. Φταίει, γιατί ενώ έβλεπε ότι οι πολιτικοί του, αντί να λύνουν τα προβλήματα, τα φτυάριζαν προς το μέλλον, εκείνος δεν μιλούσε. Έβλεπε ένα σπάταλο κράτος να δανείζεται υπέρογκα ποσά που αντί να τα επενδύει παραγωγικά στο μέλλον των παιδιών του, τα έτρωγε σε μεζέδες και τα έπινε μπύρες και δεν ακούστηκε να φωνάξει, έστω μιά φορά “μπάστα”! Αποτέλεσμα αυτής της προδοτικής νοοτροπίας των κρατούντων είναι το δημόσιο χρέος σήμερα να αποτελεί βουνό ανυπέρβλητο, οι δε παππούδες με την ανοχή τους, να έχουν υποθηκεύσει το μέλλον των επόμενων γενεών. Ουσιαστικά έχουν φάει τις σάρκες των εγγονών τους.

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Δήλωση – βόμβα Μουζάλα: Θα δοθούν διαμερίσματα και χρήματα στους “πρόσφυγες”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-apriliou-2017#ixzz4e1ZUZr9s

Exit mobile version