Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμει ο Κουτσούμπας την περαιτέρω ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες εργαζομένους

Τρέμει ο Κουτσούμπας την περαιτέρω ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες εργαζομένους

Στην «ΕΣΤΙΑ» της Τετάρτης υπό τον τίτλο «Αλιεύουν σε θολά νερά οι κομμουνιστές» και υπότιτλο «“Άνοιγμα” σε ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής» διαβάζουμε ανάμεσα σε άλλα και τα εξής:

«Ενδιαφέρουσα στροφή στην στρατηγική του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος καταγράφεται μετά το πέρας των εργασιών του 20ου Συνεδρίου. Όπως προκύπτει από την συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, ο Περισσός επιχειρεί να συσπειρώσει στις τάξεις του τμήμα των αντιμνημονιακών δυνάμεων που είχαν στηρίξει στο παρελθόν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την Χρυσή Αυγή.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με νέα ρητορεία δεν έκρυψε τις διαθέσεις του. Διερωτήθη δημοσίως “τι νόημα έχει να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους”, χαρακτήρισε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή ως πολίτες, οι οποίοι “παρασύρθηκαν” και προσέθεσε ότι “ο εργάτης είναι εργάτης”. Συμφώνως προς πηγές, ο γ.γ. του ΚΚΕ άλλαξε τακτική και απέφυγε να χαρακτηρίσει “φασίστες” όσους ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, διότι “στόχος του είναι ο απεγκλωβισμός της εργατικής τάξης από την ακροδεξιά”.  Έτσι καλείται η ψηφοθηρία στις τάξεις των κομμουνιστών».

Ξεκινώντας από το τέλος, υπάρχει μια ξεκάθαρη παραδοχή του Κουτσούμπα ότι η εργατική τάξη έχει «εγκλωβιστεί» στην «ακροδεξιά», εννοώντας φυσικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ομολογεί, δηλαδή, ότι οι υποστηρικτές και οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανήκουν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, στα λαϊκά στρώματα, τα οποία αντιμετωπίζουν τις οδυνηρές συνέπειες επτά ετών ασκούμενης μνημονιακής πολιτικής.

Με δεδομένο, όμως, ότι το μέχρι τώρα εκλογικό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αποδεδειγμένα «μπετόν αρμέ», οι πραγματικοί στόχοι του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ, νυν αρχισταλινίσκου, Κουτσούμπα, είναι όχι να πάρει ψήφους από το εργατικό ακροατήριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά να μπορέσει να σταματήσει την διαρροή κι άλλων Ελλήνων που ανήκουν στα χαμηλά και μεσαία στρώματα προς τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες οι έρευνες δείχνουν ότι ο απεγκλωβισμός χιλιάδων πρώην ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί ένα μεγάλο μέρος τους περισσότερο προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ παρά στο ΚΚΕ.

Αυτό λοιπόν, θέλει να προλάβει και να αποσοβήσει ο «γλύφτης» του Στάλιν. Το να μεγαλώσει, δηλαδή, κι άλλο ο αριθμός των Ελλήνων Εργαζομένων που στις ακόμη πιο δύσκολες ημέρες που έρχονται θα συνταυτιστούν και θα συμπορευτούν με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μάταιος, όμως, ο κόπος του κομματικού μαγαζάτορα από τον Περισσό. Γιατί οι Έλληνες Εργάτες ΕΧΟΥΝ Πατρίδα και Εθνική Συνείδηση, όσο κι αν αυτό στεναχωρεί τους ανθέλληνες και αμετανόητους νοσταλγούς της «μεγάλης σοσιαλιστικής πατρίδας», δηλαδή της ιμπεριαλιστικής Σοβιετικής Ένωσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-koutsoumpas-tremei-thn-peraiterw-endunamwsh-ths-chrushs-aughs-apo-tous-el#ixzz4e49omyDw

Exit mobile version