Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέος εξευτελισμός Τόσκα: Αναρχικοί έστησαν περίπτερο στην Πλατεία Εξαρχείων

Νέος εξευτελισμός Τόσκα: Αναρχικοί έστησαν περίπτερο στην Πλατεία Εξαρχείων

Σε άλλη περίπτωση, ίσως και να αποτελούσε είδηση. Στην Ελλάδα, όμως, του ΣΥΡΙΖΑ και της αντίληψης της ΝΔ «τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς» δεν προξενεί καμία εντύπωση. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν ο αρμόδιος υπουργός για την αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων είναι ο γνωστός, για την πλήρη ανικανότητα στα έργα και τις ημέρες του, Νίκος Τόσκας.

Ο λόγος για την τοποθέτηση εδώ και λίγες ημέρες (συγκεκριμένα από το Σάββατο) ενός κοντέινερ, ευρισκόμενου πάνω σε τέσσερις τσιμεντόλιθους, στην πλατεία Εξαρχείων (ή μήπως Εξαχρείων;). Στήθηκε από τους (ψευδώς) λεγόμενους ως «αντιεξουσιαστές» και ο (υποτιθέμενος) σκοπός του είναι να λειτουργεί ως «περίπτερο ενημέρωσης» (!) των συγκεκριμένων κύκλων προς το ακροατήριό τους.

Μέχρις στιγμής, ούτε η κυβέρνηση ούτε το αρμόδιο υπουργείο και ο Τόσκας έχουν αντιδράσει για το ότι ένα κοντέινερ έχει τοποθετηθεί εδώ και 5 ημέρες σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, δίχως να έχει λάβει καμία άδεια (αλήθεια, τι λέει ο Καμίνης επ’ αυτού;) και φυσικά δίχως την παραμικρή ενόχληση γι’ αυτούς που έστησαν το «περίπτερο» αυτό.

Βεβαίως, το να περιμένει κανείς την πρέπουσα αντίδραση τήρησης της νομιμότητας από τον Τόσκα είναι σαν να περιμένει καλλιγραφία από έναν κουλό… Ο τύπος αυτός, όταν δεν χαϊδεύει τους παρακρατικούς του «Ρουβίκωνα» και όταν δεν συναντιέται με τους συνοδοιπόρους του τουρκόφιλου DEB και χαρακτηριστές της Αστυνομίας ως «αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ», ανθέλληνες της ΚΕΕΡΦΑ (νομιμοποιώντας έτσι πολιτικά αυτήν την θλιβερή χούφτα εθνομηδενιστών), βρίσκεται στην «νιρβάνα» του, μη αντιλαμβανόμενος ότι (και) επί των ημερών του η βία και η εγκληματικότητα των παρακρατικών «αντιφασιστικών» ομάδων της άκρας αριστεράς έχουν αυξηθεί στο κατακόρυφο.

Όταν επί της υπουργίας του ένας αλλοδαπός εγκληματίας εξευτελίζει όλη την ΕΛΑΣ κρυμμένος σε μια ντουλάπα (στην οποία αφήνει και το… ενθύμιό του) και αυτός δεν έχει την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί, ας μην έχει ο οποιοσδήποτε την ψευδαίσθηση ότι και σ’ αυτήν την περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να δράσει, τηρώντας τον νόμο, την τάξη και την ασφάλεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Ας ελπίσουμε ότι η «αντίδραση» του Τόσκα (αν και όταν αποφασίσει να κάνει) δεν θα είναι διάλογος με τους… περιπτεράδες των Εξαρχείων-Εξαχρείων…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neos-ejeutelismos-tou-toska.-antiejousiastes-echoun-sthsei-anenochlhtoi-kon#ixzz4e7fUuZxx

Exit mobile version