Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Νέα Μηχανιώνα

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης και διένειμε ενημερωτικό υλικό ενάντια στα μνημόνια και τα νέα μέτρα. Επίσης, υπήρξε η δυνατότητα συζήτησης με πολλούς ιδιοκτήτες καταστημάτων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς η υψηλή φορολόγηση σκοτώνει την επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν αφήνει κανένα περιθώριο υγιούς ανάπτυξης της. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση των Δραμινών πολιτών καθώς παρακινούσαν να συνεχίσουμε τον έντιμο πολιτικό μας αγώνα, διότι είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να τους απεγκλωβίσει από τα μνημόνια και τα νέα αιματηρά μέτρα που έρχονται.

Το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα καφενεία και τα εμπορικά καταστήματα της Αγίας Τριάδας μοιράζοντας εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή. Οι συναγωνιστές έκαναν αισθητή την παρουσία τους και η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν παραπάνω από θερμή. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις του κινήματος, αλλά και για την συνεχή προπαγάνδα εναντίον του μοναδικού κόμματος που μάχεται ενάντια στην τυραννία του μνημονίου.

Ο συνεχής αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, η σταλινική λογοκρισία της κομματικής ηγεσίας της ΕΡΤ, οι επιθέσεις και τα ψεύδη παρακρατικών και κυβερνώντων χαλυβδώνουν ακόμα περισσότερο τη θέληση των εθνικιστών να βρίσκονται δίπλα στο λαό, ενημερώνοντας τον από χωριό σε χωριό και από σπίτι σε σπίτι. Η εμφανής απαξίωση του κόσμου τόσο για τον κυβερνητικό θίασο, όσο και για την ανύπαρκτη νεοδημοκράτικη αντιπολίτευση είναι η καλύτερη απάντηση στις στημένες δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-nea-mhchaniwna1#ixzz4e7iVj5HN

Exit mobile version