Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάλυψη στην εθνοπροδοσία: Δικαιολόγησε την παρουσία της Γιαννακάκη σε ανθελληνική εκδήλωση ο Κοντονής

Κάλυψη στην εθνοπροδοσία: Δικαιολόγησε την παρουσία της Γιαννακάκη σε ανθελληνική εκδήλωση ο Κοντονής

Ερωτηματικά προκαλεί η «ανώδυνη», παραπλανητική και άκρως σκανδαλώδης απάντηση, του υπουργού Δικαιοσύνης Κοντονή στην κατατεθείσα Ερώτηση του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου υπ’ αριθ. 2427/05-01-2017 περί της παρουσίας της Γενικής Γραμματέως Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιαννακάκη σε ανθελληνική εκδήλωση στις 12/12/2016 με θέμα «οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα…» στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

Με περίσσιο θράσος, και αξιοσημείωτη ζέση να δικαιολογήσει και εντέλει να συγκαλύψει την Γιαννακάκη, πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, ο υπουργός Κοντονής, δια της απαντήσεώς του, σπεύδει να αποδώσει… άγνοια στον ερωτώντα Συναγωνιστή και να κάνει λόγο για παρερμηνεία (!) της παρουσίας της «αγωνίστριας» (για τα δικαιώματα των μειονοτήτων κατά δήλωση της ίδιας).

Ο πολιτικός αμοραλισμός του ετερογενούς εθνοδιαβρωτικού αυτού συμφύρματος του οποίου διατελεί μέλος ο Κοντονής (εκ των αμέτρητων συναφών επιλεγόμενος), και η ανυποληψία της κυβέρνησης έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο που αμφισβητείται ακόμη και οι ίδια η πραγματικότητα!

Είναι τόσο θεομπαίχτες που ισχυρίζονται ανερυθρίαστα ότι το τεθέν ζήτημα, έτσι όπως αυτό διατυπώνεται στην Ερώτηση, είναι προϊόν παρερμηνείας. Εν ολίγοις, αναφέρει ο συριζαίος Κοντονής ότι ναι, παρευρέθη η Γιαννακάκη στην εκδήλωση για τις «εθνικές μειονότητες» (στην οποία παρευρέθησαν επίσης στελέχη του γνωστού παραρτήματος των «γκρίζων λύκων» στην Θράκη «κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας DEB», και στην οποία συζήτηση ανεγνώσθη και επιστολή της αποκαλούμενης «μακεδονικής μειονότητας» από την Έδεσσα), αλλά η παρουσία αυτή δεν είναι διόλου επίμεμπτη, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο της «συμμορφώσεως της χώρας με τις αποφάσεις του ΕΔΔΑ και τις συστάσεις Επιτροπών του ΟΗΕ»!

Με απύθμενο θράσος λοιπόν και σκανδαλώδη ενδοτικότητα στα όρια της εθνικής μειοδοσίας, ο Κοντονής, ούτε λίγο ούτε πολύ, διατείνεται ότι συνιστά υποχρέωση συμμορφώσεως της χώρας μας η αποδοχή των θέσεων του DEB, και των συναφών διαβόητων παραφυάδων, αποκαλούμενων «οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων», που απεργάζονται μεθοδικώς την υπονόμευση της εθνικής ακεραιότητας και ανεξαρτησίας της χώρας.

Αλήθεια, που κατατείνει η συμμετοχή της Γενικής Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε μια τέτοια συνάντηση με εκπροσώπους ανυπόστατων συλλόγων των οποίων η δράση είναι τοις πάσι γνωστή; Δεν υφίσταται εμφανώς πολιτική νομιμοποίηση της «μακεδονικής μειονότητας» και του DEB όταν και τα δύο αυτά μορφώματα καθίστανται ισότιμοι συνομιλητές με τη Γενική Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπ. Δικαιοσύνης;

Βεβαίως στους καιρούς ενός αμφισβητούμενου αξιακού πλαισίου του πολιτικού κόσμου, όλα είναι δυνατά. Αντί η κυβέρνηση να ασκήσει τα δέοντα και να διαχειρισθεί όπως αρμόζει τέτοια ζητήματα, όχι μόνο τα επιτρέπει, αλλά τα δικαιολογεί και τα προωθεί. Έμπλεος διεθνιστικών ιδεοληψιών και ανεδαφικών αντεθνικών καταβολών, ο συριζαίϊκος εσμός θέτει σε κίνδυνο την εθνική μας υπόσταση, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την ίδια την ανεξαρτησία. Η απάντηση αυτή του Κοντονή ο οποίος εκτελεί χρέη υπουργού Δικαιοσύνης συνιστά μια ωμή καταισχύνη, μια κατάφωρη πρόκληση απέναντι στο κοινό αίσθημα και προσβολή της νοημοσύνης των Ελλήνων πολιτών.

Γεώργιος Σύρος

Διαβάστε επίσης: ΘΡΑΚΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε τουρκική φιέστα στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ – BINTEO, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kalupsh-sthn-ethnoprodosia-dikaiologhse-thn-parousia-ths-giannakakh-se-anth#ixzz4e9EcPeEX

Exit mobile version