Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημείο κοροϊδίας η ομιλία Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο: Ούτε λέξη για τη σφαγή στις συντάξεις, την εγκληματική φορολόγηση και το ξεπούλημα της χώρας

Μνημείο κοροϊδίας η ομιλία Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο: Ούτε λέξη για τη σφαγή στις συντάξεις, την εγκληματική φορολόγηση και το ξεπούλημα της χώρας

Το υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε σήμερα το πρωί ο Τσίπρας, προκειμένου να τους μιλήσει για την επικείμενη μνημονιακή συμφωνία, αλλά και τους στόχους για το μέλλον της κυβερνήσεως.

Στην ομιλία του προς το υπουργικό συμβούλιο, ο Τσίπρας, επέλεξε να μην κάνει καμία αναφορά στην αιματηρή συμφωνία, την οποία έκλεισε, και να εμφανίσει την όλη κατάσταση ως μία «νίκη» της διαπραγματευτικής του ομάδας.

Δεν άκουσε, φαίνεται, την δήλωση Τσακαλώτου, αλλά και του εκπροσώπου τύπου του, ότι υπάρχουν σκληρά μέτρα σε αυτή τη συμφωνία. Έτσι ουσιαστικά είπε ότι θα υπάρξει «μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο εφόσον πιάσουμε το στόχο για πρωτογενή πλεονάσματα» και άλλα φαιδρά, που δεν ανταποκρίνονται στα όσα έχουν αποτυπωθεί ΓΡΑΠΤΩΣ στο κείμενο της συμφωνίας.

Την ίδια ώρα, που οι Έλληνες περιμένουν μία ακόμα φορολογική λαίλαπα, ο Τσίπρας επιμένει να θριαμβολογεί πάντως στις στάχτες και να χειρίζεται επικοινωνιακά την όλη κατάσταση, αγνοώντας προφανώς πως συντόμως θα έρθει ο λογαριασμός και δεν θα έχει «μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο».

Σχετικά με το ζήτημα, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Για την σφαγή στις συντάξεις, την εγκληματική φορολόγηση σε βάρος των πολιτών και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν είπε τίποτα ο Τσίπρας, που συνεχίζει να ψευδολογεί ακατάπαυστα και να καταστρέφει την Ελλάδα.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mnhmeio-koroidias-h-omilia-tsipra-sto-upourgiko-sumboulio-oute-lejh-gia-th#ixzz4e9F3vn4d

Exit mobile version