Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διανομή λαμπριάτικων δώρων στους μικρούς μας φίλους από τις Τοπικές Οργανώσεις Δυτικής Αττικής και Αθηνών

Διανομή λαμπριάτικων δώρων στους μικρούς μας φίλους από τις Τοπικές Οργανώσεις Δυτικής Αττικής και Αθηνών

Με τεράστια συμμετοχή κόσμου και παρουσία Μελών της Κεντρικής Επιτροπής και Στελεχών της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής και Μεγάρων διανομή αγαθών για τον εορτασμό της Λαμπρής. Μοιράστηκαν δεκάδες λαμπάδες, τσουρέκια και δώρα στους μικρούς μας φίλους και αυτοί με την σειρά τους μας μοίρασαν χαμόγελα και αισιοδοξία, για ένα λαμπρό μέλλον με μία Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Χαιρετισμό εκ μέρους των Τοπικών απηύθυνε ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος όπου δήλωσε, εν αντιθέσει τον σκοταδισμό που βιώνουμε εδώ και χρόνια με τους άθεους μπολσεβίκους στην διακυβέρνηση της χώρας η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται υπερασπίζεται τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων και μάχεται στο πλάι του Ελληνικού Λαού.

Χρόνια πολλά και καλή Λαμπρή σε όλους τους Έλληνες!

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ:Φωτορεπορτάζ από την διανομή λαμπάδων και παραδοσιακών εδεσμάτων

Στις δύσκολες λόγω της οικονομικής κρίσης ημέρες που διανύουμε, μια νότα αισιοδοξίας ήταν και η διανομή λαμπάδων και παραδοσιακών γλυκισμάτων για τις άγιες ημέρες της Λαμπρής.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους, που τους συνόδευαν, δέχτηκαν με μεγάλη χαρά το λαμπριάτικο δώρο από τους συναγωνιστές της τοπικής οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dianomh-lampriatikwn-dwrwn-stous-mikrous-mas-filous-apo-tis-topikes-organws#ixzz4e9xFTokr

Exit mobile version