Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε Αποχή, Ούτε Ανοχή: Μόνο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ούτε Αποχή, Ούτε Ανοχή: Μόνο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ως «όργιο περικοπών» χαρακτήρισε μεγάλης κυκλοφορίας γερμανικό περιοδικό, την συμφωνία της Μάλτας μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών. Αυτό και μόνον αρκεί για να αντιληφθεί ο καθένας ότι η επέλαση της μνημονιακής βαρβαρότητας δεν τερματίζεται όπως θρασύτατα ισχυρίζονται οι λακέδες της αριστεράς, αλλά συνεχίζεται με ακόμα σκληρότερη ένταση.

Την συμφωνία βεβαίως και κατ’ επέκταση τη νέα δριμεία επίθεση στα ελληνικά νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις, χαιρέτισε όλο το φάσμα του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου: από τους κομμουνιστές μέχρι τους πατριδοκάπηλους μασονοδεξιούς. Μία μονάχα πολιτική δύναμη κατήγγειλε τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις Τσίπρα-Καμμένου, οι οποίες αντί της προσδοκώμενης ανάπτυξης οδηγούν ανεπιφύλακτα στον όλεθρο. Η Χρυσή Αυγή.

Αποκλεισμένη με ξεκάθαρα «δημοκρατικό» τρόπο από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών, τόσο της κρατικής τηλεόρασης την οποία πληρώνουν ετσιθελικά όλοι οι Έλληνες, όσο και των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών. Η Νέα Δημοκρατία, το κλεφτοΠΑΣΟΚ και τα λοιπά αποκόμματα της μιντιακής δικτατορίας ικέτευαν άλλωστε την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ να ολοκληρώσει την β αξιολόγηση. Δεν αντιτίθενται στην συμφωνία, στηλιτεύουν απλώς τον χρόνο που αυτή επιτεύχθηκε, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να ολοκληρωθεί νωρίτερα. Το κομμουνιστικό κόμμα επίσης, η μήτρα που εξέθρεψε και εκπαίδευσε ιδεολογικά, πολιτικά και κοινωνικά τους σημερινούς εξουσιαστές (από τον κνίτη Τσίπρα μέχρι τον κνίτη Στουρνάρα και τους κνίτες μεγαλοεκδότες) την ώρα που τα ξαδερφάκια του Σύριζα ετοιμάζονται να τσακίσουν εκ νέου τον Ελληνικό Λαό, «αντιστέκεται» καταγγέλλοντας συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού!

Η Χρυσή Αυγή με τα ισχνά μέσα που διαθέτει και υπό καθεστώς πλήρους και απολύτου φίμωσης από τα μέσα ενημέρωσης, προειδοποιούσε τους Έλληνες για την συνειδητή συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής των Μνημονίων, πολιτικής η οποία ασκείται όχι προς όφελος του Λαού και της Πατρίδος μας αλλά προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και της εν Ελλάδι Χούντας διεφθαρμένων πολιτικών, τραπεζιτών, καναλαρχών και εκδοτών. Στη μοναδική φωνή της Εθνικής Αντίστασης, το Καθεστώς των φαύλων απάντησε εξαπολύοντας τα παρακρατικά του σκυλιά και με νέες διώξεις Εθνικιστών.

Αλήθεια, πόσους διωκόμενους και πολιτικούς κρατουμένους έχει να επιδείξει το κομμουνιστικό κόμμα από την απαρχή της εποχής των Μνημονίων; Έχει τόσους όση είναι και η αληθινή αντίστασή του απέναντι σ’ εκείνο που οι μπολσεβίκοι αποκαλούν «αστικό Καθεστώς»: ΜΗΔΕΝ!

Είναι αναμφισβήτητο και καθολικά αναγνωρίσιμο στην κοινωνία το γεγονός ότι μόνον η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται ειλικρινά αφενός στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας των Μνημονίων και αφετέρου στην μαρξιστική επιβολή του εθνομηδενισμού. Αυτή την αντίσταση επιδιώκει απεγνωσμένα να αφανίσει το διεφθαρμένο Καθεστώς που κρύβεται κάτω από τον μανδύα μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας. Στην Εθνική Αντίσταση δηλαδή, η Τυραννία απαντά με πολιτική τρομοκρατία κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με απώτερο όμως στόχο τον εκφοβισμό του εκλογικού σώματος.

Υπό αυτό το πρίσμα δύναται να ερμηνευθεί το υψηλότατο ποσοστό της αποχής, αποχής την οποία εν τέλει επιλέγει το σώμα του Λαού μας που έχει πληγεί πολλαπλά από την μνημονιακή πολιτική, εκφράζοντας κατά τον τρόπο αυτό την απέχθειά του προς το «δημοκρατικό» τόξο. Στην πραγματικότητα, το πολιτικό σύστημα επιθυμεί και επιδιώκει την αποχή και επί της ουσίας αισθάνεται βαθύτατα ανακουφισμένο από αυτή την εξέλιξη. Διότι απλούστατα, η αποχή αποτρέπει την ψήφο προς τον μεγάλο εχθρό των δυνάμεων της υποτέλειας και της υποταγής, αποτρέπει την εκλογική ενίσχυση της Χρυσής Αυγής.

Εκείνοι οι συμπατριώτες μας που διαφωνούν με τις πάγια διατυπωμένες θέσεις της Χρυσής Αυγής για λογιστικό έλεγχο του χρέους, για στροφή στην Εθνική Παραγωγή, για την παραδειγματική τιμωρία κομμάτων και πολιτικάντηδων που συνέβαλαν στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, εκείνοι οι συμπατριώτες μας που δεν επιθυμούν την Ελευθερία της Πατρίδος μας από τα τοκογλυφικά δεσμά και την επιτακτικότερη παρά ποτέ Κοινωνική Δικαιοσύνη, μπορούν να νιώθουν πως πράττουν το πατριωτικό τους καθήκον απέχοντας από τα πολιτικά δρώμενα που καθορίζουν τις τύχες της Πατρίδος και του Λαού μας.

Εκείνοι όμως οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως η Πατρίδα και ο Λαός μας οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια προς τον αφανισμό, εκείνοι που θέλουν να θέσουν ένα τέλος στην ασυδοσία του αντεθνικού Καθεστώτος, εκείνοι που δεν ανέχονται πλέον να βλέπουν την αδικία να γίνεται νόμος, έχουν την επιλογή να εκφράσουν κατά τρόπο ηχηρότατο και οδυνηρό για την ξενοκρατία την αντίδρασή τους. Η επιλογή αυτή περιγράφεται με δύο μονάχα λέξεις, περικλείει όμως το σύνολο των εφιαλτών για τους υπεύθυνους της δυστυχίας μας: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-apochh-oute-anochh-mono-chrush-augh#ixzz4eDSr4NcP

Exit mobile version