Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Αθήνα, ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία της Συναγωνίστριας Κωνσταντίνας Κατσίκα με θέμα “Καταρρίπτοντας τον μύθο περί ομοφυλοφιλίας στην Αρχαία Ελλάδα”. Η Συναγωνίστρια στην μεστή ομιλία της, έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους να κατανοήσουν με απλά και σαφή παραδείγματα τις απόψεις που είχαν οι Πρόγονοι μας ως προς το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας.

Προχώρησε με μεγάλη ακρίβεια σε μια ετυμολογική ερμηνεία λέξεων και φράσεων που χρησιμοποιούνταν στην Αρχαία Ελλάδα και έχουν ερμηνευτεί την σημερινή εποχή με λανθασμένο τρόπο, πολλές φορές για να “υποστηρίξουν” τις δήθεν θεωρίες που ακούμε κατά καιρούς εναντίον των Προγόνων μας, οι οποίες καταρρίφθηκαν εν ριπή οφθαλμού στις σκέψεις μας μετά τα αδιάσειστα στοιχεία που η Συναγωνίστρια μας ανέλυσε εκτενώς.

Κάθε αντίθετη άποψη αποτελεί ιστορική ανακρίβεια και εξυπηρετεί δόλιους σκοπούς οι οποίοι βρίσκουν τείχος μπροστά σε εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές που μαχόμαστε για την Τιμή και την Αγάπη μας προς την Πατρίδα. Είμαστε υπερήφανοι συνεχιστές των Προγόνων μας και υπερασπιζόμαστε την Ιστορική Αλήθεια ! Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής ψάλλαμε υπερήφανα τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα:  “Η Λαμπρή των Ελλήνων”. Οι παρευρισκόμενοι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπάνιο οπτικό ακουστικό υλικό  με τα ήθη και έθιμα, ολόκληρου του ελληνισμού που αναβιώνουν την Μεγάλη εβδομάδα και τις ημέρες της Λαμπρής  και όπου δίνουν ιδιαίτερο χρώμα στην εορταστική αυτή περίοδο.

Εθελοντική αιμοδοσία ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες του λαού μας και των συναδέλφων μας οδηγών ταξί, ο ΛΑ ΣΙ ΤΑ έδωσε μια ακόμα φορά δείγματα γενναιοδωρίας, αγάπης και έμπρακτης υποστήριξης στους συνανθρώπους μας, πραγματοποιώντας εθελοντική αιμοδοσία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-athhna1#ixzz4eDTfJY5P

Exit mobile version