Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στυγνή παραποίηση της αλήθειας από τα συστημικά μέσα για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Στυγνή παραποίηση της αλήθειας από τα συστημικά μέσα για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Έχει αξία να δούμε την προπαγάνδα που ασκούν τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης από την αμηχανία τους για το «μεγαλειώδες» φιάσκο που αποδεικνύεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου εντός της αιθούσης αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία η αθωότητα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Θα αναφερθούμε ενδεικτικά στα ρεπορτάζ που αφορούν τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις, όπου αναδεικνύεται ξεκάθαρα το ψεύδος των εμπαθών δημοσιογραφίσκων και των φυλλάδων τους.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρεται στην υπόθεση του Νοεμβρίου του 2012 με τα επεισόδια των αναρχικών στην Κρήτη πριν από εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, με τίτλο: «Ο Κασιδιάρης ωθούσε τους οπαδούς του σε συμπλοκή».

Βεβαίως για όσους παρακολουθούν τα πραγματικά ρεπορτάζ από την δίκη της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν ότι ο αστυνομικός διευθυντής Χαρίδημος Φραγκομιχελάκης, που ήταν παρών εκείνη την στιγμή δήλωσε ξεκάθαρα στο δικαστήριο ότι «Δεν προσπάθησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό ο Κασιδιάρης για να επιτεθεί στους αναρχικούς. Ούτε προέτρεψε τους οπαδούς του να το κάνουν».

Αφού, λοιπόν, υπάρχει μία τόσο ξεκάθαρη δήλωση, από πού αντλεί τον τίτλο της η «Εφημερίδα των Συντακτών»; Πολύ απλά ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ και ΚΟΒΕΙ την συγκεκριμένη πρόταση του αστυνομικού διευθυντή που δεν βολεύει τους σκοπούς της εφημερίδας, η οποία μισεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Και λογικό άλλωστε, τόσα λεφτά έχει δώσει η Μέρκελ για την λασπολόγηση της Χρυσής Αυγής μέσω των βιβλίων του Ψαρρά.

Περνώντας σε μία άλλη υπόθεση, η εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», αναφέρεται στην δικάσιμο σχετικά με την λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι, υπόθεση για την οποία ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές έχουν αμετακλήτως ΑΘΩΩΘΕΙ, με τίτλο «Αποκαλύφθηκε ο τραμπουκισμός της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι».

Από το μνημείο ψευδολογίας, απουσιάζουν επιδεικτικά συγκεκριμένα αποσπάσματα των καταθέσεων των μαρτύρων, όπως το σημείο που ο μάρτυρας λέει για τους λαθρομετανάστες παράνομους μικροπωλητές: «Δεν είδα να τους διώχνει κανένας. Έφυγαν μόνοι τους, προφανώς γιατί δεν είχαν χαρτιά για τα προϊόντα τους… δεν είχαν άδεια, ήταν παράνομοι» και το σημείο στο οποίο ο ίδιος μάρτυρας λέει ότι οι Συναγωνιστές «δεν ζήτησαν να κάνουν ελέγχους οι ίδιοι, θέλανε απλά να διαπιστώσουν αν όντως γίνονταν έλεγχοι και αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας…». Οι επίμαχες καταθέσεις απουσιάζουν και από το σχετικό προπαγανδιστικό ρεπορτάζ της “Καθημερινής”.

Κάπως έτσι, οι έχοντες συμφέροντα εναντίον της Χρυσής Αυγής σχηματίζουν μία τελείως διαφορετική «δίκη» μέσα από τα ρεπορτάζ τους, προκειμένου να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό και να τον πείσουν για τα ψέμματά τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stugnh-parapoihsh-ths-alhtheias-apo-ta-susthmika-mesa-gia-thn-dikh-ths-chru#ixzz4eEEb5kQo

Exit mobile version