Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

38 μαζεμένες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Δυο ημέρες μετά τους συνήθεις… βρυχηθμούς του –ταρατατζούμ, τζουμ, τζουμ- υπουργοπάνου από την έδρα της ελληνικής δύναμης Κοσσυφοπεδίου, περί ελληνικής απάντησης σε κάθε (τουρκική εννοείται) πρόκληση, και μετά την πρώτη πρόκληση που έμεινε αναπάντητη από τον… φουριόζο υπουργοπάνο (η απαίτηση από τον αρχηγό της ΑΣΔΕΝ που επισκεπτόταν την νήσο Παναγιά να φύγει αμέσως από το «τουρκικό έδαφος»), οι Τούρκοι προχώρησαν και σε μία δεύτερη. Έτσι, νέο ρεκόρ  παραβιάσεων σημειώθηκε χθες, πάνω από το Αιγαίο.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 38 (!!!) παραβιάσεις του FIR Αθηνών σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Τα τουρκικά αεροσκάφη, δύο από τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό και δύο μεμονωμένα, προέβησαν επίσης σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Κι αυτή η πρόκληση έμεινε αναπάντητη από τον… ταρατατζούμ, τζουμ, τζουμ.

Λέτε να τριτώσουν οι προκλήσεις των Τούρκων; Φανφαρόνε υπουργοπάνε (στήθος μάρμαρο και καρδιά… πατάτα), εσύ τι λες;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/38-mazemenes-tourkikes-parabiaseis-sto-aigaio#ixzz4eIXDN0jl

Exit mobile version