Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με το “καλημέρα”: 5580% αύξήση στα τέλη αεροδρομίου για τις άγονες γραμμές από την Fraport

Με το “καλημέρα”: 5580% αύξήση στα τέλη αεροδρομίου για τις άγονες γραμμές από την Fraport

Οι γερμανοί αποικιοκράτες της Fraport αποφάσισαν για δώρο του Πάσχα να αυξήσουν το τέλος αεροδρομίου των χαρακτηρισμένων ως άγονων γραμμών κατά πεντέμισι χιλιάδες ογδόντα τοις εκατό (5580%)!

Με άμεση ισχύ από 11 Απριλίου 2017 οι γερμανοί της εταιρίας Fraport ανακοίνωσαν ότι οι αναχωρούντες επιβάτες από όλα τα αεροδρόμια που ελέγχει θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν αυξημένο φόρο (τέλος αεροδρομίου) ανά επιβάτη.

Τα αεροδρόμια που έχουν εισέλθει κάτω από την κατοχή της γερμανικής αποικιοκρατικής Fraport είναι του Ακτίου, της Ζακύνθου, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Κω, της Λέσβου, της Μυκόνου, της Ρόδου, της Σάμου, της Σαντορίνης, της Σκιάθου και των Χανίων.

Ιδιαίτερα στα δρομολόγια των χαρακτηρισμένων ως άγονων γραμμών, δηλαδή σε τακτικές αεροπορικές γραμμές στις οποίες έχει επιβληθεί υποχρέωση παροχής δημόσιας υπηρεσίας στο εσωτερικό της Ελλάδος, η Fraport αυξάνει το τέλος αεροδρομίου από €0,30 σε €16,74, δηλαδή αύξηση της τάξης του 5580%!

Επίσης στα υπόλοιπα δρομολόγια η Fraport αποφάσισε αύξηση αυτού του φόρου κατά δεκατρία περίπου τοις εκατό (13%), δηλαδή από €12,30 το  νέο τέλος αεροδρομίου σκαρφαλώνει στα €13,86.

Οι άγονες γραμμές είναι εικοσιοχτώ (28), όπως αναφέρονται και στον διαδικτυακό τόπο της Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας, και οι έντεκα τουλάχιστον από αυτές θα υποστούν αυτή την άδικη αύξηση. Άδικη επειδή η ιδιαιτερότητα της μορφολογίας και των καιρικών συνθηκών της Ελλάδος επιβάλλουν μια βοήθεια από το κράτος για την παροχή μετάβασης των Ελλήνων στα νησιωτικά ή απομονωμένα μέρη της Πατρίδας τους. Υπενθυμίζουμε ότι η άγονη γραμμή με τον αριθμό 27 είναι η  Ρόδος- Καστελόριζο.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται μια διάλυση της εθνικής πολιτικής για τη δυνατότητα πρόσβασης των Ελλήνων στα νησιά τους κάτω από το ξεπούλημα του κλεπτοκρατικού τόξου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-to-kalhmera-60-fores-aujhthhkan-ta-telh-aerodromiou-gia-tis-agones-gramm#ixzz4eKFuJkGv

Exit mobile version