Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές Κυριακή 15 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 15 Απριλίου 2017

Παρακολούθησα με έκπληξη χθες το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του συστημικού καναλιού ΑΛΦΑ, ρεπορτάζ που έδειχνε την έκρηξη της εγκληματικότητας των αλλοδαπών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Στην οδό Σωκράτους παράνομοι αλλοδαποί πωλούν κλεμμένα κινητά που πριν από λίγο έκλεψαν στην Βαρβάκειο αγορά εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό των ημερών. Στην οδό Ευριπίδου λαθραίοι μετανάστες ανταλλάσσουν πλαστά χαρτονομίσματα των 20, 50 και 100 Ευρώ, τα οποία έχουν κατασκευασθεί σε Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία. Αυτή είναι και η συνεισφορά των φίλων μας από τα Βαλκάνια στην Εθνική Οικονομία του Τσίπρα. Όλα αυτά τα τραγικά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της ανίκανης και ευνουχισμένης Αστυνομίας του Τόσκα, του Τσίπρα και του Καμμένου. Αν σε όλη αυτή την εγκληματική δραστηριότητα των αλλοδαπών προσθέσεις την πορνεία στην Ομόνοια και την πλατεία Λαυρίου, την διακίνηση ναρκωτικών στην πλατεία θεάτρου και την πώληση κλεμμένων χρυσών αντικειμένων στα ενεχυροδανειστήρια στο Μοναστηράκι, τότε μιλάμε για την απόλυτη ανομία των παράνομων μεταναστών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Όλα τα παραπάνω , επιβεβαιώνουν  πλήρως την Χρυσή Αυγή. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχαμε αυτό το χάλι της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και στην Αθήνα με Μιχαλολιάκο Πρωθυπουργό και Κασιδιάρη Δήμαρχο Αθηναίων. Καλή Λαμπρή σε όλους τους Χρυσαυγίτες και καλή λευτεριά στη Ελλάδα μας, μόνο με την Χρυσή Αυγή.

Με Τιμή. Γιάννης Π.

Αθήνα.

Με το “καλημέρα”: 5580% αύξήση στα τέλη αεροδρομίου για τις άγονες γραμμές από την Fraport

Οι φόροι , η ακρίβεια και η κερδοσκοπία , είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο τις δεξιές όσο και τις αριστερές κυβερνήσεις οι οποίες εφαρμόζουν τα μνημόνια τα οποία επιβάλλει η διεθνής τοκογλυφία κατά της Ελλάδος. Η υπερφορολόγηση , η φτώχεια, η ανεργία, και η βαθειά κρίση χαρακτηρίζουν τους πολίτες αυτής της δύσμοιρης χώρας. Τα κατάφερε χωρίς κόπο το απόκομμα της «συμφοράς και της προόδου», να εξαθλιώσει όλους τους συνταξιούχους , τους … προνομιούχους της ζωής.

Η αναλγησία της κάλπικης αριστερής κυβέρνησης , είναι σίγουρο ότι θα μείνει στους αιώνες ένα μέτρο, ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Ακριβώς το ίδιο θα πράξουν  και οι αναμένοντες δεξιοί αν κακή τη μοίρα κυβερνήσουν. Καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας και αυτό μόνο με την Χρυσή Αυγή μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Σ.Μ.

Το κάψιμο του Ιούδα: Ένα Ελληνικό Έθιμό υπό συνεχή διωγμό – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν περνάει μέρα για μέρα, που να μην πληροφορηθούμε, για ομάδες λαθρομεταναστών εισβολέων, που διαπράττουν ληστείες  σε σπίτια Ελλήνων πολιτών. Βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες για να κλέψουν το βιος και τον ιδρώτα του καθενός μας!

Και επειδή δεν διαθέτουν από τις πατρίδες ίχνος σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή, δεν έχουν καμία αναστολή να την αφαιρέσουν. Έτσι λοιπόν σχηματίζουν αγέλες δολοφόνων και όποιον πάρει ο χάρος. Υπεύθυνοι γι αυτό, είναι οι πολιτικοί  απατεώνες του “Συνταγματικού τόξου” που τους επιτρέπουν με ευεργετικές διατάξεις, ότι και να κάνουν, όσες φορές και αν το κάνουν, να αποφυλακίζονται! Πρόσφατα τα παραδείγματα σε Π. Φάληρο, πλατεία Βάθης. Χρόνια το φωνάζει αυτό η Χρυσή Αυγή, που ζητά το αυτονόητο δηλαδή την απέλαση των παρανόμων λαθρομεταναστών και τη φύλαξη των συνόρων από τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας. Καλή Ανάσταση στην πατρίδα μας.

Ν.Ν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-15-apriliou-2017#ixzz4eMVn0cP8

Exit mobile version