Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Η νέα «συμφωνία» επιτεύχθηκε προς ανακούφιση τόσο της κυβέρνησης των κλόουν όσο και της αντιπολίτευσης των παλιάτσων. Οι μνημονιακές δυνάμεις της χώρας, εκείνες που στραγγαλίζουν κάθε προοπτική οικονομικής ανάκαμψης και ωθούν ακόμη βαθύτερα στην εξαθλίωση το Λαό μας, πανηγυρίζουν, αναζητώντας από κοινού έναν επικοινωνιακό ελιγμό προς εξαπάτηση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Καθεστώς των διεφθαρμένων αποφάσισε να ακολουθήσει την δοκιμασμένη εκείνη οδό που ακολούθησε το 2013 η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας των Ελλήνων -όλα τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού» τόξου- έδωσαν το σύνθημα και τα «αντικειμενικά» μέσα ενημέρωσης των οποίων τα δυσθεώρητα χρέη πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, άρχισαν ξανά το χιλιοτραγουδισμένο εκείνο τραγούδι του αντιχρυσαυγιτισμού.

Πληρωμένοι κονδυλοφόροι που πουλούν και τη μάνα τους ακόμη για 50 ευρώ από τη μέρα που έκλεισαν οι στρόφιγγες της χρηματοδότησης από τα ταμεία της σοβιετικής Μόσχας, βαθύπλουτοι σοβαροφανείς καραγκιόζηδες που παριστάνουν τους μετέχοντες της δυστυχίας του απλού Έλληνα φορολογούμενου, επιχειρούν εκ νέου να διαμορφώσουν μια εικονική πραγματικότητα και να την πασάρουν στην κοινή γνώμη, επιδιώκοντας ούτε λίγο ούτε πολύ να ταυτίσουν τη Χρυσή Αυγή με την αιτία όλων των δεινών της ελληνικής κοινωνίας. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση να παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της δημοκρατικής νομιμότητας οι θαυμαστές και νοσταλγοί του κομμουνιστικού Καθεστώτος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία, οι -σύμφωνα με μαρτυρίες πρώην συντρόφων τους- ρουφιάνοι της Στάζι στην ανατολική Γερμανία και γλείφτες των κομισάριων της πάλαι ποτέ πανίσχυρης Σοβιετικής Ένωσης.

Την ώρα λοιπόν κατά την οποία η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τη νέα, βουτηγμένη στο αίμα του Ελληνικού Λαού, συμφωνία του «δημοκρατικού» τόξου με τους τοκογλύφους, το σύστημα που πλουτίζει από την εξαθλίωση των συμπατριωτών μας απαντά με ιστορίες «ταγμάτων εφόδου» που βγαίνουν στο δρόμο και σκορπίζουν τον τρόμο! Ως επαγγελματίες και μάλιστα αδρά αμειβόμενοι, δεν τολμούν βεβαίως να βγουν σε οποιαδήποτε πλατεία της ελληνικής επικράτειας να κάνουν ένα ρεπορτάζ για τα περίφημα αυτά τάγματα εφόδου. Διότι απλούστατα, ο Λαός θα γκρεμίσει συθέμελα την γελοία τους προπαγάνδα, προπαγάνδα η οποία απεδείχθη πως εξαπολύεται με χρήματα του γερμανικού κράτους της Μέρκελ και του Σόιμπλε και φυσικά του μεγάλου «ανθρωπιστή», Τζωρτζ Σόρος. Αντί του Λαού, ομιλούν χυδαίοι και κατάπτυστοι πολιτικάντηδες μαζί με τις κυράτσες του κουτσομπολιού των οποίων οι καθημερινές έγνοιες εκκινούν από το πόσες θερμίδες θα έχει το πρωινό τους και τελειώνουν στην επιλογή ενός χλιδάτου κέντρου διασκέδασης για την βραδινή τους έξοδο. Αυτά τα ψοφίμια του κόκκινου μετώπου και της αντίδρασης, φρονούν ότι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη σύμφωνα με τις προσδοκίες τους, στην πραγματικότητα όμως, συνιστούν τις απτές αποδείξεις όσων η Χρυσή Αυγή ξεκάθαρα υποστηρίζει.

Παρά ταύτα, η σαπίλα κυριαρχεί και κυριαρχεί διότι η κρατική τρομοκρατία εξαπολύεται ανηλεώς προς τον οργανισμό εκείνο που αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον φορέα αμφισβήτησης και αντίστασης στο αντεθνικό Καθεστώς. Δεν είναι ο φόβος της αριστεράς που σήμερα κυβερνά, η μελλοντική κατάκτηση της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία, όπως ακριβώς δεν ήταν και για τη Νέα Δημοκρατία το 2015 απειλή η κατάληψη της εξουσίας από τους συμμορίτες του Σύριζα και των ΑΝΕΛ. Ορθώς ο Λαός μας λέγει πως «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» και τούτο δεν απεδείχθη το 2015 αλλά πολύ νωρίτερα, από την εποχή ακόμη της ακραίας πόλωσης των Ελλήνων που πίστεψαν τυφλά στους απατεώνες του παπανδρεικού κλεφτοΠΑΣΟΚ και της καραμανλικής ΝΔ. Οι «εξυγιαντές» και «Ηρακλείς της διαφάνειας» ζουν και βασιλεύουν με συνέπεια το μεταπολιτευτικό ψευτορωμαίικο να πνίγεται στη σήψη και τη διαφθορά.

Η αντιστροφή της αναπόφευκτης πορείας προς την άβυσσο δεν περνά βεβαίως μέσα από τις σειρήνες της συναίνεσης και του συμμορφωτισμού στις νουθεσίες (βλέπε Μνημόνια) των ξένων. Είναι η συνειδητοποίηση εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, εκείνων που ούτε βολεύτηκαν ούτε έτυχαν της προνομιακής μεταχείρισης των κομματικών τενεκέδων της μεταπολιτευτικής Τυραννίας, πως τίποτε κοινό δεν έχουν με τους φορείς της σαπίλας και της διαφθοράς που εξακολουθούν μέσα από τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου να αφαιμάζουν το Λαό μας και να τον οδηγούν με μίσος και εκδικητικότητα προς τον αφανισμό.

Χαρακτηρίζουν εμάς τους Χρυσαυγίτες ως «υπόδικους», εκείνοι οι οποίοι αγωνίζονται να καταστήσουν υπόδικο έναν ολόκληρο Λαό, έναν ολόκληρο Λαό ο οποίος αργά η γρήγορα θα χρωστά τα κερατιάτικα της «δημοκρατικής» διακυβέρνησης στις τράπεζες και στο αντεθνικό Κράτος. Μας απευθύνουν μάλιστα τον χαρακτηρισμό εκ του ασφαλούς, κρυμμένοι πίσω από την ανέγγιχτη βουλευτική τους ασυλία και τον περίφημο νόμο περί -ΜΗ- ευθύνης υπουργών. Ως εδώ με τους πραγματικούς εγκληματίες και δολοφόνους του Λαού μας!

Η σιωπηρή εκείνη πλειοψηφία που ενδόμυχα πιστεύει και συμφωνεί με όσα η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει και για όσα η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται, είναι η ώρα να εκφραστεί κοινωνικά και πολιτικά. Η αποχή είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και αβανταδόρος του διεφθαρμένου Καθεστώτος, διότι καθιστά την τάξη των κρατικοδίαιτων βολεμένων ως κυρίαρχη πολιτική τάση. Οι ατελείωτες στρατιές των ανέργων, οι επιδεικτικά αποκλεισμένοι του ρατσιστικού εις βάρος των Ελλήνων κοινωνικού Κράτους, οι τίμια εργαζόμενοι και επαγγελματίες που βλέπουν το αντεθνικό Κράτος να κλέβει το ψωμί τους για να το αποδώσει ως υπερκέρδος στους τοκογλύφους και ως προνόμια στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι Έλληνες που νιώθουν η φωνή τους να φιμώνεται μέσα από σταλινικούς Νόμους που στρέφονται ευθέως κατά του ελληνικού τρόπου ζωής και της εθνικής μας κουλτούρας, ήρθε η ώρα να απαντήσουν στην ισχνή εκείνη μειοψηφία των ξενόδουλων ανθελλήνων που πλουτίζει από τη δική μας δυστυχία:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-gia-na-jebrwmisei-o-topos#ixzz4eOr155FV

Exit mobile version