Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα “ζόμπι” του δελτίου των 8 – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μικράν, μικράν, κατάπτυστον
ψυχήν έχουν αι μάζαι,
ιδιοτελή καρδίαν,
και παρειάν αναίσθητον
εις τους κολάφους
.” Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ

Από το 2010 όταν από το Καστελόριζο ο Γ. Παπανδρέου ανήγγειλε την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και την υποταγή της Πατρίδος μας στους διεθνείς τοκογλύφους με τα μνημόνια μέχρι σήμερα όλοι περιμένουν μια επανάσταση, μια επανάσταση που δεν έγινε ποτέ και δεν θα γίνει ποτέ, γιατί τις Επαναστάσεις δεν τις κάνουν οι μάζες, οι οποίες κατά τον Καρυωτάκη έχουν μικράν και κατάπτυστον ψυχή και απλά παρακολουθούν τα γεγονότα με απάθεια και υποτακτικότητα.

Όσο γι’ αυτούς, που επαγγέλλονται τους “επαναστάτες”, σας ενημερώνω ότι σε πρόσφατο άρθρο γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος ανήκει στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνουν συγχαρητήρια γιατί το 2011 προστάτευσαν το κοινοβούλιο από την εισβολή… ακροδεξιών ομάδων! Αυτοί που προστάτευσαν το κοινοβούλιο, για να θυμηθούμε, ήταν οι ροπαλοφόροι του ΚΚΕ, που κτύπησαν τον απλό λαό που διαδήλωνε κατά του Μνημονίου, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες. Άξιοι συγχαρητηρίων, λοιπόν, οι μπολσεβίκοι από τους φιλελεύθερους και όταν τους δίνουν συγχαρητήρια οι φιλελεύθεροι θα πρέπει να τους δίνουν συλλυπητήρια όλοι όσοι πίστεψαν στο απάνθρωπο ιδεολόγημα του Κάρολου Μαρξ.

Η παθητικότητα ενός ολόκληρου λαού 

Οι μάζες δεν γράφουν ποτέ Ιστορία και δεν κάνουν ποτέ Επαναστάσεις και η παθητικότητα του Λαού μας είναι το πιο θλιβερό και ανησυχητικό σημάδι των χρόνων που ζούμε. Βεβαίως, στην διαμόρφωση αυτή του κλίματος μεγάλη ευθύνη φέρουν όχι μόνο οι προπαγανδιστές του καθεστώτος, τόσο μέσα από της τηλεοπτικές οθόνες, όσο και μέσα από τις φυλλάδες με τις ποικίλες προσφορές, αλλά και η νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί στον ίδιο τον λαό, σε έναν λαό που στην πλειοψηφία του δεν αποτελεί τίποτε άλλο από τα “ζόμπι” του δελτίου των οκτώ, τα οποία βαδίζουν προς την… “σάρκα” με το ίδιο μονότονο ρυθμικό βήμα, όπως τα “ζόμπι” των κακόγουστων αμερικανικών ταινιών, της βιομηχανίας του θεάματος, του περίφημου Χόλιγουντ, το οποίο δίνει την γενική κατεύθυνση προπαγάνδας από τη Νέα Βαβυλώνα προς ολόκληρο τον κόσμο!

Όμως, τα “ζόμπι” αυτά δεν είναι σημερινά και η ψυχή της μάζας ήταν πάντοτε μικρά και κατάπτυστος, είναι η ίδια, που εξόρισε τον Αριστείδη γιατί ήταν δίκαιος, καθώς και τον νικητή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος Θεμιστοκλή και τον Αισχύλο, που κατάντησε τον Νικηταρά ζητιάνο, που εκδικήθηκε με μίσος και μανία όσους ξεχωρίζουν.

Είναι όμως όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες τα “ζόμπι” του δελτίου των οκτώ, τα οποία υπακούουν στην κυρίαρχη προπαγάνδα; Όχι, βέβαια! Είναι αρκετό όμως το να καταλαβαίνουν αυτήν την αντεθνική απάτη; Έχει καμία σημασία εντέλει το να αντιλαμβάνονται ότι τους εξαπατούν και ξεπουλούν την Πατρίδα; Ίσως η ευθύνη αυτών που καταλαβαίνουν και παθητικοί ανέχονται τα πάντα να είναι μεγαλύτερη.

Για αυτούς είναι που έγραψε ο Παλαμάς στον Δωδεκάλογο του γύφτου τους στίχους:

«Εμείς δε γονατίσαμε σκυφτοί
τα πόδια να φιλήσουμε του δυνατού
σαν τα σκουλήκια που πατεί μας
μα για ν’ αντισταθή με το σπαθί,
βρέθηκε σαν πολύ στοχαστική
και σαν πολύ ονειρόπλεχτη η ψυχή μας.
»

Μεγάλοι ένοχοι της Ιστορίας, λοιπόν, όλοι αυτοί οι “στοχαστικοί” με την “ονειρόπλεχτη ψυχή”, κατά πως λέει ο Παλαμάς, οι οποίοι την ώρα που όλα χάνονται δεν αντιστέκονται.

Πύρινα δελτία Τύπου από όλα τα κόμματα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αντίθετα, σε αυτούς που αντιστέκονται, οι οποίοι τολμούν και μάχονται ενάντια σε ένα σάπιο καθεστώς και στην προπαγάνδα του, το σύστημα είναι σκληρό και αμείλικτο. Έτσι, λοιπόν, είχαμε προ ημερών και μία νέα χρυσαυγιάδα και πύρινα δελτία Τύπου από όλα τα κόμματα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως δεν τους πιστεύουν πολλοί. Αυτοί οι πολλοί όμως πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να είναι οι παθητικοί δέκτες μιας τυραννίας, να σταματήσει να είναι… στοχαστική η ψυχή τους και να πολεμήσουν με όλη τους την δύναμη αυτούς οι οποίοι πασχίζουν με κάθε τρόπο να εξοντώσουν κάθε τι Εθνικό, να εξορκίσουν και να πλήξουν θανάσιμα την Ελληνικότητα.

Όσο για τα “ζόμπι” του δελτίου των οκτώ, θα παραμείνουν πάντα “ζόμπι”… Και ήταν αυτοί, οι οποίοι το 1974 την ίδια ώρα που ο Αττίλας σφαγίαζε τον Ελληνισμό στην Κύπρο πανηγύριζαν στους δρόμους των Αθηνών με τα κεριά στα χέρια για την περίφημη μεταπολίτευση, η οποία οδήγησε την πολιτεία των Ελλήνων όχι μόνον στην χρεοκοπία, αλλά και στην διαφθορά, την ανηθικότητα και την αμορφωσιά! Ήταν οι ίδιοι που το 1981 όταν η Ελλάδα έμπαινε στην Ευρωπαϊκή Ένωση έλεγαν ότι επιτέλους σωθήκαμε! Και όπως όλοι γνωρίζετε δεν σωθήκαμε… Ήταν οι ίδιοι που το 1999 με την προτροπή ενός δολερού οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου παρακολουθούσαν με φανατισμό τους δείκτες του Χρηματιστήριου και απατήθηκαν στην συνέχεια φρικτά.

Είναι οι ίδιοι που το 2004 με τους olympic games, ούτε πολύ ούτε λίγο αισθανόντουσαν κυρίαρχοι του κόσμου και πίστευαν ότι επί τέλους η Ελλάδα άλλαξε! Όμως δεν άλλαξε και τα από χρέη από αυτή την σπατάλη, από την οποία ωφελήθηκαν πολλοί πονηροί, είναι ένας από τους λόγους της σημερινής χρεωκοπίας.  Είναι οι ίδιοι που στα 2010, αφού πρώτα πίστεψαν στο “λεφτά υπάρχουν” του Γ. Παπανδρέου, μετά πίστεψαν ότι με τα μνημόνια και την υποταγή θα σωθεί η Πατρίδα. Και είναι οι ίδιοι που στα 2015 ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια και σε μια μέρα θα απαλλαγούν από την πιο σκληρή δουλεία, η οποία δεν είναι άλλη από την δουλεία των τόκων. Απατήθηκαν σκληρά για μια ακόμη φορά.

Όμως μη πιστέψετε ότι έβαλαν μυαλό, γιατί έτσι είναι φτιαγμένος ο απατηλός κόσμος τους, κόσμος για ακριβοπληρωμένους προπαγανδιστές και “ζόμπι” του δελτίου των οκτώ.

Τα τέρατα της νύχτας φοβούνται το Φως

Και ήταν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στην οποία το 2010 μέσα από τις σελίδες αυτής της εφημερίδος έγραφα για τα μνημόνια και τον τότε “Μεσσία” Γ. Παπανδρέου, άρθρο με τίτλο: “Ελλάδα 2010: Αναζητώντας και πάλι «σωτήρα» και «σωτηρία»”, άρθρο στο οποίο τόνιζα ότι η Ελλάς πορεύεται προς την καταστροφή, όταν την ίδια ώρα οι προπαγανδιστές του δελτίου των οκτώ υποστήριζαν με φανατισμό την πολιτική των μνημονίων.

Μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα, το οποίο έχουν επιβάλλει στην χώρα οι ολιγάρχες και οι υποτακτικοί τους, οι οποίοι παριστάνουν τους πολιτικούς, φυσικό είναι να πολεμούν με κάθε βρώμικο τρόπο αυτούς που αντιστέκονται τα ζωντανά ψάρια που κολυμπούν ενάντια στο ρεύμα της καταστροφής και αγωνίζονται για μια νέα Ελλάδα. Για μια αληθινή Ελλάδα.

Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής τους και η νέα χρυσαυγιάδα. Δεν αναλογίζονται οι αφελείς ότι αφού δεν κατόρθωσαν τίποτε με τους καταρράκτες της λάσπης του 2013 και 2014, οι οποίοι ακολούθησαν μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, δεν είναι δυνατόν να πλήξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η νέα τους προσπάθεια να μας κτυπήσουν.

Γιατί όμως, όλο αυτό το πρωτοφανές μίσος; Όλη αυτή η χολερική εχθρότητα, το κυνήγι μαγισσών, η απόλυτη άρνηση; Γιατί πολύ απλά τα τέρατα της νύχτας φοβούνται το φως, αλλά δεν γνωρίζουν ότι το πιο λαμπερό φως έρχεται μετά από το πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-zompi-tou-deltiou-twn-8-arthro-n.-g.-michaloliakou#ixzz4ePEM0pPF

Exit mobile version