Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταλινικά απολιθώματα σε παράκρουση: “Η Χρυσή Αυγή ευθύνεται και για τις… συνακροάσεις”

Σταλινικά απολιθώματα σε παράκρουση: “Η Χρυσή Αυγή ευθύνεται και για τις... συνακροάσεις”

Είναι γνωστή η μανία του.,.. τιμημένου κουκουέ για την Χρυσή Αυγή – και απολύτως κατανοητή, καθώς τους χαλάει την… πιάτσα, γκρεμίζοντας τους ιστορικούς μύθους της αριστεράς και συνιστώντας μεγάλο κίνδυνο για ολόκληρο το σύστημα, μακρύ χέρι του οποίου είναι το… τιμημένο. Αλλά να φτάνουν στο σημείο να θεωρούν υπεύθυνη την Χρυσή Αυγή και για τις –υποτιθέμενες- παρακολουθήσεις των τηλεφώνων τους, αυτό ειλικρινά δεν το περιμέναμε. Ιδού το παραλήρημα των μπολσεβίκων:

«Παράξενη αντίδραση…

Παράξενη είναι η αντίδραση των φασιστοειδών ναζιστών της δολοφονικής Χρυσής Αυγής, με αφορμή τις καταγγελίες του ΚΚΕ για την υπόθεση των συνακροάσεων.

Δεν είναι μόνο εκείνο το κακόγουστο σόου που είχε κάνει το φασιστοειδές Κασιδιάρης στη Βουλή πριν μερικούς μήνες, που δεν πείθει ούτε μικρά παιδιά. Είναι πως με αφορμή και τη νέα καταγγελία του ΚΚΕ, οι ναζιστές έβγαλαν ολόκληρη ανακοίνωση επιμένοντας να χαρακτηρίζουν με κατηγορηματικό τρόπο ως «δήθεν» τις παρακολουθήσεις και να τις βαφτίζουν «τηλεφωνικές φάρσες πιτσιρικάδων», που με «μια απλή εφαρμογή κινητού τηλεφώνου συνδέουν τον Περισσό με τα γραφεία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού»…

Είναι άραγε μόνο ο αντικομμουνισμός τους και η πρεμούρα τους να υπερασπίσουν διάφορους μηχανισμούς του συστήματος, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά το ρόλο τους ή υπάρχει και κάτι άλλο;».

Και βέβαια, εκτός από… παλαβά, είναι και θρασύτατα τα υπονοούμενα των αγαπημένων παιδιών του συστήματος για την Χρυσή Αυγή, ενώ φάνηκε καθαρά κατά τη διάρκεια της σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος του Κινήματος (με την πολύτιμη αρωγή των κουκουέδων…), ποια τηλέφωνα παρακολουθούντο από τις κρατικές και παρακρατικές υπηρεσίες!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stalinika-apolithwmata-se-parakroush-h-chrush-augh-euthunetai-kai-gia-tis#ixzz4eR0onnby

Exit mobile version