Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίικος τραγέλαφος – Βίτσας: “Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα”!

Συριζαίικος τραγέλαφος - Βίτσας: “Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα”!

«Δεν θα υπάρξουν μέτρα για το 2017 και το 2018. Η χρονική ακολουθία έχει ως εξής: Τα τεχνικά κλιμάκια λύνουν τα τεχνικά ζητήματα της αξιολόγησης -κάτι που δεν είναι δύσκολο αφού τα περισσότερα ζητήματα έχουν λυθεί από τον περασμένο Νοέμβριο-, οριστικοποιούνται τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, μπαίνουμε στην ποσοτική χαλάρωση, τελειώνουμε με τη μεγάλη δόση τον Ιούλιο του 2017 και μπαίνουν οι βάσεις για την ανάπτυξη».

Αυτά είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης, Δ. Βίτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και γέλασε ολόκληρος ο κόσμος. Οι συριζαίοι είτε δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς υπέγραψαν στις Βρυξέλλες και την Μάλτα ή νομίζουν τους Έλληνες για παντελώς ανόητους.

Ας κοιτάξει την συμφωνία ο Βίτσας και πάλι για να αντιληφθεί ότι τα μέτρα ύψους πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, μπορεί να τα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία, όμως θα κληθεί να τα ψηφίσει ο Σύριζα το αμέσως επόμενο διάστημα. Χώρια από αυτά που έχουν απομείνει από την προηγούμενη συμφωνία και θα νομοθετηθούν – εφαρμοστούν άμεσα.

Τις ανοησίες ότι «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα» μπορεί να τις λένε μέσα στην Κεντρική τους Επιτροπή, που όντως υπάρχει πλήθος ανόητων, για να αισθάνονται καλύτερα, αλλά ας μην τις λένε ενώπιον του Ελληνικού Λαού… Αν μη τι άλλο, συνιστά πρόκληση ο Έλληνας να πληρώνει τους φόρους και να τον δουλεύουν κι από πάνω.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaiikos-tragelafos-bitsas-den-tha-uparjoun-nea-metra#ixzz4ecwaW9bZ

Exit mobile version