Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια αληθινή ανάταση που θα τη βοηθήσει να ξεφύγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται και που θα θεωρηθεί σαν ανάσταση. Αλλά δεν πρόκειται να αναστηθεί, όσο τουλάχιστον κυριαρχεί η διαφθορά, οι ελαστικές συνειδήσεις, ο ατομικισμός, η έλλειψη εθνικής και κοινωνικής αντίληψης, στην πλειοψηφία των ελλαδιτών. Διότι η Κρίση είναι πρωτίστως Αξιακή (πνευματική, ηθική, εθνική, κοινωνική) και συνακόλουθα οικονομική. Η οικονομική καχεξία που βιώνουμε σχεδόν μία δεκαετία τώρα, δεν είναι παρά το αποτέλεσμα, η τελική συνέπεια της αποσαθρώσεως της κοινωνίας, της δημόσιας ζωής, σε όλα τα επίπεδα. Μόνη ελπίδα ώστε η πατρίδα να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να γίνει ξανά υπολογίσιμη σε εχθρούς και φίλους είναι η Χρυσή Αυγή.

Χ. Θ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κοινότητες λαθρομεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα σχεδιάζει η κυβέρνηση – Θα βάλουν χίλιους “πρόσφυγες” σε κάθε πόλη της επαρχίας!

Βλέποντας ειδήσεις στην ελληνόφωνη  τηλεόραση παρουσιάζεται σαν σωτήρας ένας Μητσοτάκης και αμέσως μετά ένας Παπανδρέου μαζί με μια Γεννηματά. Αυτοί εμφανίζονται ως μόνοι “σωτήρες”, από κει και πέρα διαλέγεις, λέει, Λεβέντη ή το Σταύρο του Ποταμιού. Μερικές φορές εμφανίζεται και σαν εθνικό κεφάλαιο ο Καραμανλής ο νεότερος ανεψιός του «εθνάρχη». Μια αντιπαραβολή με εφημερίδες της δεκαετίας το σαράντα, βλέπουμε πάλι τα ίδια ονόματα να έχουν την ευθύνη στις πολιτικές εξελίξεις αυτού του τόπου. Αν τους πιστέψουμε φαίνεται ότι η πατρίδα μας δεν διαθέτει, ένα κίνημα αντίστασης αλλά μόνο  οικογένειες των δημογερόντων, στο φυσικό τους τσιφλίκι. Κανένας υπεύθυνος, κανένας κατηγορούμενος για το έγκλημα. Δυστυχώς γι’ αυτούς υπάρχει ένα πραγματικό Εθνικιστικό Κίνημα Αντίστασης, η Χρυσή Αυγή που θεριεύει όλο και περισσότερο και το οποίο με τη δύναμη των Ελλήνων θα αποδώσει δικαιοσύνη, στα εγκλήματα που διαπράττουν κατά εξακολούθηση.

Ν. Γ.

Η κόκκινη τρομοκρατία είναι εδώ!

Ασυδοσία και σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ από τις ΜΚΟ του Συριζα και της ΝΔ, την ίδια στιγμή που τα εισοδήματα των Ελλήνων περιορίζονται σε λίγες εκατοντάδες ευρώ για να υπάρχουν πλεονάσματα και ανάπτυξη. Οι ξένες ΜΚΟ κατηγορούν τις ελληνικές για κατασπατάληση εκατομμυρίων υπερκοστολογήσεις ακόμη και σε εξαπλάσιες τιμές, συνεχείς διορισμούς ημετέρων και μηνιαίες αποδοχές των επαγγελματιών ανθρωπιστών, σε ποσά που ξεπερνούν ακόμη και τις 4 χιλιάδες ευρώ. Ασφαλώς πολύ περισσότερο από τα οικονομικά είναι και δούρειοι ίπποι στην καταστροφή των εθνών στο όνομα ενός ψευτοανθρωπισμού, που σε σκοπό έχει την διάλυση της φυλετικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άμεση απέλαση τόσο των λαθρομεταναστών αλλά και των επικίνδυνα εθνικά ΜΚΟ, όπως ζητά η Χρυσή Αυγή.

Ν. Κ.

Ο επιλεκτικός ανθρωπισμός της Αριστεράς, το μεγάλο φαγοπότι και οι ΜΚΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-19-apriliou-2017#ixzz4ehnWRGga

Exit mobile version