Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάνω από 1.000 Παλαιστίνιοι άρχισαν απεργία πείνας στις φυλακές-κάτεργα του Ισραήλ: Άχνα δε βγάζουν οι εγχώριοι «δικαιωματάκηδες»

Πάνω από 1.000 Παλαιστίνιοι άρχισαν απεργία πείνας στις φυλακές-κάτεργα του Ισραήλ: Άχνα δε βγάζουν οι εγχώριοι «δικαιωματάκηδες»

«Περίπου 1.300 Παλαιστίνιοι φυλακισμένοι άρχισαν απεργία πείνας και ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί μέσα στις επόμενες ώρες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ίσα Καράκι, αρμόδιος της Παλαιστινιακής Αρχής για το ζήτημα των φυλακισμένων.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Αμάνι Σαράνεχ, εκπρόσωπος της Λέσχης Φυλακισμένων Παλαιστινίων, που ανέβασε τον αριθμό των απεργών πείνας σε 1.500, αλλά και ο εκπρόσωπος της ισραηλινής διοίκησης σωφρονιστικών καταστημάτων Ασάφ Λιμπράτι, που υποστήριξε ότι οι απεργοί είναι 700. Η απεργία πείνας των Παλαιστινίων είναι επ’ αόριστον, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα βασανιστήρια και την απάνθρωπη μεταχείρισή τους.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε φυλακές του σιωνιστικού κράτους περίπου 6.500 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 62 γυναίκες και 300 παιδιά, ενώ υπό τις χειρότερες συνθήκες κρατούνται περίπου 500 απ’ αυτούς, οι οποίοι κρατούνται βάσει του πρωτοφανούς συστήματος της διοικητικής κράτησης το οποίο επιτρέπει φυλάκιση χωρίς δίκη και χωρίς απαγγελία κατηγοριών!

(ΥΓ): Μέχρι ώρας, οι διάφοροι «αλληλέγγυοι», «δικαιωματάκηδες» και λοιποί, της εγχώριας αριστεράς και… προόδου, το βουλώνουν για την απεργία πείνας των βασανισμένων και απελπισμένων Παλαιστινίων. Γιατί άραγε; 

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panw-apo-chilioi-palaistinioi-archisan-apergia-peinas-stis-fulakes-katerga#ixzz4ehoQlomk

Exit mobile version