Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρεις κι ο κούκος στα εγκαίνια του “αντιεξουσιαστικού ΚΕΠ” – Βαράει διάλυση ο χώρος;

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά την διαφήμιση –θετική κι «αρνητική», κι η αρνητική είναι διαφήμιση, σύμφωνα με τους κανόνες της προπαγάνδας- που έκαναν αβέρτα-κουβέρτα στο «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ» τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών, μόλις 25 αναρχοκομμουνιστές εμφανίστηκαν στα χθεσινά «εγκαίνια». Μάλιστα, λόγω της μη προσέλευσης αρκετών συντρόφων, το πανηγυράκι έγινε σε ατμόσφαιρα… μνημόσυνου και σκόλασε νωρίς, χωρίς εκπλήξεις και… απρόοπτα.

Κι εδώ, το ερώτημα που προκύπτει είναι που χάθηκαν τα συντρόφια. Υπάρχουν πολλές εκδοχές και θα αναφέρουμε παρακάτω τις επικρατέστερες:

1ον) Ο «χώρος» της παρακρατικής ακροαριστεράς βαράει διάλυση, γιατί όσα παιδάκια παρασύρθηκαν από τις πομπώδεις διακηρύξεις περί… εξέγερσης και… επανάστασης, ξύπνησαν επιτέλους, αντελήφθησαν ότι πρόκειται περί παρακράτους με… περικεφαλαία κι έκοψαν λάσπη.

2ον) Υπήρξε πάλι καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας των παρακρατικών ή κόψιμο του «δώρου Πάσχα» και τα απλήρωτα συντρόφια βρήκαν αυτόν τον τρόπο (την αποχή) για να διαμαρτυρηθούν.

3ον) Πολλά συντρόφια… εγκλωβίστηκαν από την κίνηση στις εθνικές οδούς και δεν πρόκαναν να παραστούν.

4ον) Και ο μισθός μπήκε κανονικά και το δώρο Πάσχα και συνεχίζουν αμέριμνοι τις διακοπές τους. Εξάλλου, η… επανάσταση μπορεί να περιμένει!

Διαλέγετε και παίρνετε…

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/treis-ki-o-koukos-sta-egkainia-tou-antiejousiastikou-kep-baraei-dialush-o-c#ixzz4ehqPIicZ

Exit mobile version