Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σικάγο” ο Πειραιάς! Κινηματογραφική ληστεία με πολύωρη ομηρεία – Ανύπαρκτο το κράτος των συριζαίων

Απίστευτες και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις, που μέχρι πρότινος βλέπαμε μόνο στις χολυγουντιανές ταινίες, βιώνει ο Έλληνας πολίτης, που έχει καταστεί όμηρος ληστών και πάσης φύσεων εγκληματιών.

Ο Τσίπρας, ο Τόσκας, ο Παρασκευόπουλος και η λοιπή συμμορία του μνημονίου έχουν χάσει προ πολλού τον έλεγχο και έχουν μετατρέψει την χώρα σε άντρο βαριάς εγκληματικότητας.

Η Χρυσή Αυγή τους καλεί να παραιτηθούν άμεσα, προτού η Ελλάδα παραδοθεί οριστικά στα χέρια των παράνομων αλλοδαπών.

Το χρονικό της πρωτοφανούς ληστείας στον Πειραιά με την πολύωρη ομηρεία 8 πολιτών

Τέσσερα άτομα εισέβαλαν σήμεραν στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριάκου 27-31 στον Πειραιά και κράτησαν 8 ομήρους – πέντε υπαλλήλους της τράπεζας και τρεις πελάτες – επί 3 ολόκληρες ώρες!

Οι ένοπλοι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα στις 14:00 και βγήκαν στις 16:49. Μόλις εκείνη την ώρα οι υπάλληλοι μπόρεσαν να πατήσουν το κουμπί του συναγερμού, ειδοποιώντας τις Αρχές.

Οι τέσσερις δράστες μπήκαν με κουκούλες και μάσκες σιλικόνης, κράτησαν 5 υπαλλήλους και 4 πελάτες ομήρους και μπήκαν στο ημιυπόγειο που ήταν οι θυρίδες. Εκεί με χρήση οξυγόνου, άνοιξαν δεκάδες θυρίδες και έκλεψαν σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα και διέφυγαν σαν κύριοι! 

Με την ίδια μέθοδο είχαν κινηθεί οι δράστες ληστείας, σε άλλο υποκατάστημα τις ίδιες τράπεζας, στη λεωφόρο Κηφισίας στους Αμπελόκηπους, στις 9 Αυγούστου 2017. Οι άνδρες της Ασφάλειας πήραν καταθέσεις από τους ομήρους – πελάτες και υπαλλήλους – ενώ επεξεργάζονται το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας και παρακείμενων επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sikago-o-peiraias-kinhmatografikh-lhsteia-me-poluwrh-omhreia-anuparkto-to-k#ixzz4eoNlyyF3

Exit mobile version