Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Πατριωτική απάντηση στους ψεύτες της ΝΔ

Η Πατριωτική απάντηση στους ψεύτες της ΝΔ

Όπως από το φθινόπωρο του 2013 ήταν η Χρυσή Αυγή εκείνη η οποία εισήγαγε στο κοινωνικό γίγνεσθαι το σύνθημα της αναγκαιότητας για το γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, έτσι και σήμερα είναι ξανά η Χρυσή Αυγή εκείνη που βροντοφωνάζει το σύνθημα της συντριβής της Χούντας της αριστεράς, ένα σύνθημα το οποίο όσο αργούν οι εκλογές τόσο περισσότερο υιοθετείται συνειδητά από την μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Την πραγματικότητα αυτή επιχειρούν να εκμεταλλευτούν οι σκαιοί πολιτικάντηδες της ΝΔ, όχι ευθέως δια της κοινοβουλευτικής της ομάδος, αλλά δια της τεθλασμένης, μέσω δηλαδή των βολεμένων κομματόσκυλών της. Σημειώνεται λοιπόν το εξής παράδοξο: εκείνοι που αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να αναφερθούν σε Χούντα της αριστεράς, πληρώνουν στρατευμένους δημοσιογράφους και χυδαίους κομματάρχες να υποστηρίζουν πως η ΝΔ θα τερματίσει την κομμουνιστική κυριαρχία και ασυδοσία!

Πρόκειται σαφώς, για μια ακόμη απόπειρα της ΝΔ να εξαπατήσει την ελληνική κοινή γνώμη, αντίστοιχη εκείνης την οποία είχε εξαπολύσει το 2012: τότε που υποσχόταν την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου Παπανδρέου και το τέλος της πασοκικής λαίλαπας που οδήγησε τη χώρα στη μέγγενη του ΔΝΤ.

Εκείνο που ακολούθησε, το θυμούνται άπαντες: συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και υπογραφή νέου Μνημονίου.

Απευθύνατε στους «σωτήρες» της μασονοδεξιάς το εξής ερώτημα: δεσμεύονται ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουν με το Σύριζα στην περίπτωση εκείνη στην οποία θα έχει αποχωρήσει από την ηγεσία του ο Τσίπρας, ότι ακριβώς δηλαδή συνέβη με την περίπτωση της συγκυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ το 2012, όταν αποχώρησε ο Παπανδρέου και ανέλαβε ο Βενιζέλος;

Για να βρει κάποιος την αλήθεια δεν έχει να στρέψει το βλέμμα προς την πρόσφατη ιστορία: αφού το έκανε με το ΠΑΣΟΚ, μπορεί κάλλιστα να το κάνει με τον Σύριζα. Το πρόβλημα της ΝΔ το 2012, απεδείχθη πως δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου στην ηγεσία του. Ομοίως τώρα, το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ο Σύριζα, είναι ο Τσίπρας στην ηγεσία αυτού.

Επί της ουσίας, οι διαφορές της πολιτικής ΝΔ και Σύριζα έχουν εκλείψει από τον Αύγουστο του 2015, οπότε και τα δύο κόμματα ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο. Η επισφράγιση όμως της ταύτισης φιλελεύθερων και μαρξιστών υπηρετών του Μνημονίου, είναι η…

Διαβάστε την συνέχεια στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-patriwtikh-apanthsh-stous-pseutes-ths-nd#ixzz4eso8gl27

Exit mobile version