Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική

Την Πέμπτη, 13 Απριλίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία της Συναγωνίστριας Ιατρού και μέλους των Ιατρών του Ελληνισμού, Αθηνάς Ματαράγκα με θέμα “Υγεία Ώρα Μηδέν”. Στην αρχή της ομιλίας της η Συναγωνίστρια ανέφερε το γεγονός πως ούτε ο κλάδος της Υγείας κατάφερε να σωθεί από την μνημονιακή λαίλαπα των τελευταίων ετών και γνωρίζει συνεχή ποιοτική συρρίκνωση. Οι Ιατροί, που άλλοτε αποτελούσαν ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής δομής, πλέον βιώνουν την οικονομική ανέχεια, ακόμα και την αδυναμία αγοράς των αναλώσιμων προϊόντων που καταναλώνουν λόγω της κατάστασης που κυριαρχεί στην Πατρίδα μας. Σε πολλές περιπτώσεις, παραμένουν απλήρωτοι για μήνες από τον ΕΟΠΥΥ ή παρακρατείται από αυτούς αρκετές φορές μεγάλο μέρος των μισθών τους.

Η κατάσταση αυτή, όπως τόνισε η Συναγωνίστρια, έχει αποβεί μοιραία σε πολλές περιπτώσεις για τους λεγόμενους Ιατρούς  της γειτονιάς, οι οποίοι κλείνουν εν ριπή οφθαλμού τα ιατρεία τους και οδηγούνται προς την μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό, καθώς η εξοντωτική φορολογική πολιτική δεν τους αφήνει περιθώριο επιβίωσης στον Τόπο που γεννήθηκαν. Οι πολλές χιλιάδες ασθενείς συμπολίτες μας χάνουν έτσι τον Ιατρό που εμπιστεύονταν για όλη τους την ζωή και σε συνδυασμό με την χαοτική κατάσταση στην Δημόσια Υγεία καταλήγουν απηυδισμένοι χωρίς να μπορούν να φτάσουν σε ένα συμπέρασμα όσον αφορά την Υγεία τους, πράγμα το οποίο κρίνεται άκρως επικίνδυνο για την ίδια τους την ζωή!

Εν τελεί η Συναγωνίστρια υποστήριξε με θερμή το γεγονός πως παρά τις αντίξοες συνθήκες που κυριαρχούν και στον τομέα της Υγείας, υπάρχουν κάποιοι Έλληνες Ιατροί πιστοί στην Ελλάδα και στον Όρκο τους, οι οποίοι δεν παρατούν τους Έλληνες συμπολίτες τους και μέσα από τις τάξεις των Ιατρών του Ελληνισμού, εκπροσωπώντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, δίνουν τον Αγώνα τον καλό για να ελευθερωθεί η Γη μας και να επέλθει κάθαρση και εύρυθμη λειτουργία στον πολύ σημαντικό τομέα της Υγείας! Η εκδήλωση έληξε αφού όλοι μας σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής! Ζήτω Η Αιωνία Ελλάς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn656#ixzz4exmmFSWT

Exit mobile version