Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτσι… χτυπά την διαπλοκή ο Σύριζα: Συνάντηση Τσίπρα με Αλαφούζο και συμφωνία για λιγότερη αντιπολίτευση!

Η επικοινωνιακή φούσκα με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και με την εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών που άφησε τους “νταβατζήδες” της ενημέρωσης στο απυρόβλητο απέδειξε την στενή σχέση του Σύριζα με τους μεγαλοεργολάβους της ενημέρωσης.

Σήμερα η εφημερίδα “Παραπολιτικά” αποκαλύπτει το μυστικό ραντεβού Τσίπρα – Αλαφούζου, με το οποίο καταρρέει για πολλοστή φορά το “ηθικό πλεονέκτημα” της αριστεράς. Μια χαρά συστημικοί είναι και οι… άμεμπτοι Συριζαίοι και κάνουν όλα τα χατίρια στους νταβατζήδες.

Ακολουθεί αυτούσιο το σχετικό άρθρο:

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε λίγο πριν από το Πάσχα ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ούτε προαναγγέλθηκε επισήμως, ούτε έγινε διαρροή στην συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «S», ο κ. Αλαφούζος ήταν εκείνος ο οποίος ζήτησε το ραντεβού και το αίτημα έγινε αποδεκτό από την πλευρά του πρωθυπουργού, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ και την αντιπολιτευτική γραμμή του, αλλά και από τα παράπονα που φέρεται να διατύπωσε ο ιδιοκτήτης του ομίλου για προσωπικά εκκρεμή του θέματα δικαστικής – και άλλης- φύσεως. Ειδικότερα, ο Γ. Αλαφούζος φέρεται να εξέφρασε την άποψη ότι έχει «στοχοποιηθεί» με διάφορους τρόπους από την κυβέρνηση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις διώξεις εναντίον του από τη Δικαιοσύνη, αλλά και διάφορες άλλες εκκρεμότητες με υπηρεσίες, οι οποίες σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το κράτος.

Η απάντηση που πήρε ήταν –σε γενικές γραμμές- πως η κυβέρνηση δεν επιδίωξε ούτε έκανε οποιαδήποτε παρέμβαση που να σχετίζεται με θέματα που διερευνούν οι δικαστικές Αρχές, ενώ το ίδιο υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και για το σύνολο των θεμάτων που του τέθηκαν από την πλευρά Αλαφούζου. Ωστόσο, άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί στους υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους του συγκροτήματος του Φαλήρου. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ άκουσε τις επισημάνσεις του κ. Τσίπρα, και μάλιστα τις μετέφερε σε στενό κύκλο συνομιλητών του, που γνώριζαν για την επίσκεψη αυτή.

Προσεκτικοί παρατηρητές της «γραμμής» του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ επεσήμαναν, πάντως, πως τις τελευταίες 10 – 15 μέρες η ένταση της κριτικής προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού δεν είναι ίδια με το προηγούμενο διάστημα. Τονίζουν, μάλιστα, ότι η διαφοροποίηση αυτή έχει να κάνει ειδικά με τον πρωθυπουργό και όχι με το σύνολο της κυβέρνησης και των υπουργών.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα παρέλασαν από εκπομπές του ΣΚΑΪ πιο συχνά από το συνηθισμένο μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, κ.ά.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etsi…-chtupa-thn-diaplokh-o-suriza-sunanthsh-tsipra-me-alafouzo-kai-sumfw#ixzz4f19pRa2f

Exit mobile version