Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ίδιοι οι ψευτοδεξιοί σε Ελλάδα και Γαλλία: Φιγιόν και Μητσοτάκης στηρίζουν τον εκλεκτό τραπεζίτη της Παγκοσμιοποίησης

Ίδιοι οι ψευτοδεξιοί σε Ελλάδα και Γαλλία: Φιγιόν και Μητσοτάκης στηρίζουν τον εκλεκτό τραπεζίτη της Παγκοσμιοποίησης

Ο πρόεδρος της ΝΔ από τις 27 Νοεμβρίου του 2016, όπου ο Φιγιόν πήρε το χρίσμα για να διεκδικήσει την Γαλλική Προεδρία, τον στήριξε επίσημα και έστειλε τις ευχές του.

Το αποτέλεσμα της… θετικής ενέργειας που του έστειλε ο Μητσοτάκης το είδαμε όλοι χθες, καθώς το “παλτό” Φιγιόν δεν μπόρεσε να περάσει στον β΄ γύρο και έμεινε τρίτος και καταϊδρωμένος.

Το γεγονός ότι οι ψευτοδεξιοί καταποντίστηκαν από τις Πατριωτικές δυνάμεις του Εθνικού Μετώπου δεν τους έβαλε σε σκέψεις για το πού οδεύει το κόμμα και έσπευσαν να στηρίξουν τον εκλεκτό τραπεζίτη της Παγκοσμιοποίησης, Μακρόν.

Με δάκρυα στα μάτια και πριν προλάβει να χωνέψει την ήττα του ο Φιγιόν στήριξε Μακρόν, δηλώνοντας: “Το κόμμα αυτό το Εθνικό Μέτωπο, που ιδρύθηκε από τον Ζαν Μαρί Λεπέν, είναι γνωστό για την βία και έλλειψη ανοχής. Το οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμά του θα οδηγήσει τη χώρα στην πτώχευση και σε αυτό το χάος θα πρέπει να προστεθεί και το χάος με την έξοδο από την Ευρώπη. Ο εξτρεμισμός δεν μπορεί παρά να φέρει δυστυχία και διαίρεση στη Γαλλία. Σήμερα δεν υπάρχει άλλη λύση από το να ψηφίσουμε κατά της ακροδεξιάς, θα ψηφίσω επομένως για τον Εμανουέλ Μακρόν“.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το εγχώριο “παλτό” της ψευτοδεξιάς, Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: “Η νίκη Μακρόν είναι η απάντηση των φιλελεύθερων δυνάμεων της λογικής στην επίθεση του αριστεροδεξιού λαϊκισμού“.

Ίδιοι οι νεοφιλελεύθεροι ψευτοδεξιοί σε Ελλάδα και Γαλλία, πιστοί υποτακτικοί των τραπεζιτών και του κεφαλαίου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idioi-oi-pseutodejioi-se-ellada-kai-gallia-figion-kai-mhtsotakhs-sthrizoun#ixzz4fAEVrjlv

Exit mobile version