Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα Αντίστασης από τους νέους Εθνικιστές της Ευρώπης: Δυναμική παρουσία του Μετώπου Νεολαίας σε συνέδριο στην Ρώμη – Φωτορεπορτάζ

Το περασμένο Σάββατο στην Ρώμη παραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νεολαίας με θέμα: «Ευρώπη, κοινότητα των λαών, πολιτισμός» με την συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.

Πάνω από 500 νέοι από όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν σε μια συνάντηση αφιερωμένη στον Dominique Venner, που η προσωπογραφία του δέσποζε στην τεράστια αίθουσα, μαζί με αυτές του Frederich Nietzsche, Ramiro Ledesma Ramos και του Λεωνίδα.

Στο πρώτο μέρος του Συνεδρίου μίλησαν οι Ουρανία Μιχαλολιάκου για το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, ο Jeremy Bizu για το κίνημα Action Française, Miguel Blanco του ριζοσπαστικού ισπανικού κινήματος Nùcleo Joven.

Στο δεύτερο μέρος μίλησαν συναγωνιστές ιστορικοί, εκδότες και συγγραφείς όπου και αναλύθηκε το πνεύμα της Ευρωπαϊκής ταυτότητας, η οποία χάνεται. Η λαθρομετανάστευση που καταπίνει τους λαούς σε κοινωνικό, πολιτισμικό αλλά και σε πληθυσμιακό επίπεδο, αποτελεί πλέον το μεγάλο αντίπαλο.

Όλοι οι νέοι που μίλησαν στο συνέδριο είχαν ένα κοινό σύνθημα: Ότι πρέπει να καταστραφεί αυτή η Ε.Ε. των τοκογλύφων που δεν έχει να κάνει με την Ευρώπη μας.

Και όπως τόνισε η συναγωνίστρια του Μετώπου Νεολαίας, όποιος θυσιάζει τον εαυτό του για το μεγάλο ιδεώδες του Έθνους του και για τον λαό του θα είναι πάντα νέος!

Μποβιάτσος  Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pragmatopoihthhke-apo-to-perasmeno-sabbato-sthn-rwmh-to-eurwpaiko-sunedrio#ixzz4fC8usuZ1

Exit mobile version