Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πιο πιστός υποτακτικός των τοκογλύφων: Κοινή γραμμή Τσίπρα – Μέρκελ υπέρ του τραπεζίτη Μακρόν

Ο πιο πιστός υποτακτικός των τοκογλύφων: Κοινή γραμμή Τσίπρα - Μέρκελ υπέρ του τραπεζίτη Μακρόν

Ο λαοπλάνος πρωθυπουργός που έφερε το τρίτο εθνοκτόνο Μνημόνιο στην Ελλάδα (με αριστερό πάντα πρόσημο…) και τώρα ετοιμάζεται να φέρει ένα εξοντωτικό 4ο έσπευσε να συγχαρεί των τραπεζίτη των Ρότσιλντ, Μακρόν και να του ευχηθεί καλή επιτυχία απέναντι στην επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Λεπέν.

Ο Τσίπρας, ως γνήσιος πολιτικός τσαρλατάνος, ξέχασε εν μία νυκτί ότι ο Σύριζα υποστήριξε τον Μελανσόν, και προσέτρεξε να προσκυνήσει τον εκλεκτό τραπεζίτη της Παγκοσμιοποίησης.

Σήμερα το πρωί μάλιστα ο Τσίπρας συνεχάρη τον Μακρόν τηλεφωνικά και του μετέφερε τις ευχές σύσσωμου του “δημοκρατικού τόξου” της Χώρας για νίκη στον β΄ γύρο των Προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Γιατί άραγε τέτοιο άγχος; Η απάντηση είναι απλή. Ο μνημονιακός πρωθυπουργός βιάστηκε να εκτελέσει γράμμα την βούληση των διεθνών τοκογλύφων και της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Ως γνωστόν Γιούνκερ, Μέρκελ και Σουλτς έδειξαν την προτίμησή τους στον Εμμανουέλ Μακρόν από την στιγμή που ξεκαθάρισε το αποτέλεσμα.

Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ μέσω του εκπροσώπου του Μαργαρίτη Σχοινά συνεχάρη μέσω twitter τον Μακρόν. Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) και υποψήφιος καγκελάριος της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς, σε δήλωσή του, ζήτησε ενότητα όλων των δημοκρατών στη Γαλλία, ώστε στον β’ γύρο να εκλεγεί πρόεδρος ο Εμανουέλ Μακρόν «και όχι κάποιος εθνικιστής».

Και φυσικά από το Βερολίνο, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Εμανουέλ Μακρόν εν όψει β’ γύρου.

Χέρι – χέρι όλα τα τσιράκια της Παγκοσμιοποίησης απέναντι στις Πατριωτικές δυνάμεις και τον Εθνικισμό!

Διαβάστε επίσης: Και τώρα… “αντιφά” και “μπολσεβίκοι”, ψηφίστε τον Μακρόν τον τραπεζίτη!

Ίδιοι οι ψευτοδεξιοί σε Ελλάδα και Γαλλία: Φιγιόν και Μητσοτάκης στηρίζουν τον εκλεκτό τραπεζίτη της Παγκοσμιοποίησης

Εμείς και η Λεπέν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-pio-pistos-upotaktikos-twn-tokoglufwn-koinh-grammh-tsipra-merkel-uper-tou#ixzz4fCC1nuu4

Exit mobile version