Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ύπουλες κινήσεις και απειλές δημιουργίας “μεγάλης αλβανίας” από τον Ράμα

Ύπουλες κινήσεις και απειλές δημιουργίας “μεγάλης αλβανίας” από τον Ράμα

Με πονηρές κινήσεις στυλ τουρκικής εξωτερικής πολιτικής η Αλβανία των κακοποιών, εμπόρων ναρκωτικών και τζιχαντιστών προσπαθεί να εκβιάσει την είσοδο της στην Ευρωπαϊκή Ένωση απειλώντας σε αντίθετη περίπτωση να επεκταθεί περισσότερο στα Βαλκάνια με πιθανή ενσωμάτωση του Κοσσυφοπεδίου και αναμενόμενη εκτεταμένη πολεμική ανάφλεξη.

Πρόσφατα ο αλβανός αρχιμαφιόζος Έντι Ράμα δήλωνε με περισσή αυθάδεια αλλά και άφθονη πονηριά ότι εάν δεν προχωρήσει η ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τότε θα κάνει κινήσεις προσάρτησης του παράνομα κρατούμενου από τους ομοεθνείς του Κοσσυφοπεδίου που ανήκει δικαιωματικά στην Σερβία. Άρα αποδεικνύεται ότι η Αλβανία με την συμπεριφορά της κερδίζει επάξια τα εύσημα ενός κρατιδίου που επιζητεί να ανατρέψει την ειρήνη με τα γειτονικά κράτη του και συνεπώς μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως ένα κακοποιό κράτος (rogue state).

Φυσικά δεν υπάρχει η απορία γιατί το κακοποιό κράτος της Αλβανίας καίγεται να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απλά με αυτό τον τρόπο η διακίνηση ναρκωτικών, αλβανών κακοποιών, όπλων και τζιχαντιστών θα γίνεται πιο εύκολα προς όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.

Βέβαια ο Ράμα δεν ανησυχεί για την διακίνηση ναρκωτικών και κακοποιών προς την Ελλάδα μιας και από εποχής Σαμαρά στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά ιδιαίτερα και σήμερα με τις εθνομηδενιστικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει εδραιωθεί ένα καθεστώς ελάχιστου συνοριακού έλεγχου κατά μήκος όλης της Ελληνοαλβανικής μεθορίου. Και όταν γίνεται κάποιος συνοριακός έλεγχος συνήθως μόνο σε κύριες οδικές αρτηρίες πάντα βγάζει λαυράκι, όπως στην περίπτωση κατάσχεσης ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας ινδικής κάνναβης βάρους 530 κιλών στην εθνική οδό Κόνιτσας-Ιωαννίνων και την περαιτέρω σύλληψη των δύο αλβανών εμπόρων ναρκωτικών.

Σύλληψη όμως αμφίβολης αποτελεσματικότητας με τον Τόσκα στο υπουργείο Προ.πο και πιο πολύ με τον νόμο Παρασκευόπουλου (ν.4322/15) σε ισχύ που εκτοξεύει κάθε είδους παραβατικότητα και εγκληματικότητα ιδιαίτερα από αλλοδαπά κακοποιά στοιχεία. Στην ουσία οι πρόωρες απολύσεις που προβλέπει ο ν.4322/15 όταν υπάρχει συμφόρηση στις φυλακές δίνει έναυσμα στους εγκληματίες να αυξήσουν την δράση τους. Και σε περίπτωση που όλο και περισσότεροι θα συλλαμβάνονται και θα υπάρχει συμφόρηση στις φυλακές, τότε θα αφήνονται ελεύθεροι λόγω έλλειψης χώρου!

Ιδιαίτερα στις συμπλοκές με τις Ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις οι αλβανοί χρησιμοποιούν αυτόματα πυροβόλα όπλα (Καλάσνικοφ) που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα με τον συμβατικό οπλισμό και την αντιβαλλιστική προστασία του μέσου αστυνομικού. Και δυστυχώς η δραστηριότητα των αλβανών κακοποιών σε σωρεία ανθρωποκτονιών, ληστειών, διαρρήξεων κατοικιών, κλοπών αυτοκινήτων και ακόμη και ένοπλων συμπλοκών με την Ελληνική Αστυνομία στην Ήπειρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα δεν περιορίζεται νότια των σημερινών συνόρων αλλά γνωρίζει έξαρση και στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο.

Βέβαια οι Αλβανοί δεν περιορίζονται στην χρήση βαρέως οπλισμού μόνο για αστική εγκληματικότητα, αλλά και για προετοιμασία εξεγέρσεων μεγάλης έκτασης. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την σερβική εφημερίδα Kurir, η Αλβανία με εντολές του Ράμα αποστέλλει συνεχώς όπλα και πυρομαχικά στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου. Φυσικά ο νόμιμος συνοριακός έλεγχος από την Σερβία που ανήκει το Κοσσυφοπέδιο έχει εκλείψει λόγω της “βοήθειας των βομβαρδισμών” που είχε δώσει το ΝΑΤΟ στους αλβανούς το 1999 διαλύοντας οποιοδήποτε ίχνος διεθνούς δικαίου.

Επιπροσθέτως ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί ότι στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στο Κόσοβο έχουν μετακινηθεί αλβανοί εξτρεμιστές και από τα Σκόπια αυξάνοντας τις πιθανότητες αποσταθεροποίησης ακόμη και όλων των Βαλκανίων, σύμφωνα με τον Μομίρ Στογιάνοβιτς των Σερβικών μυστικών υπηρεσιών. Επίσης η Αλβανία κατέχει εξέχουσα ρόλο αποσταθεροποιητικού παράγοντα των Βαλκανίων και από το γεγονός της προστασίας που παρέχει σε τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Συμπερασματικά, ο Ράμα που έχει ως επίσημο σύμβουλο το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society Foundation) του Σόρος αλλά και υπηρετεί ως πειθήνιο γιουσουφάκι την τουρκική προκλητικότητα του Ερντογάν διοικεί ένα εντελώς διεφθαρμένο και κακοποιό κράτος που αποτελείται από μια απέραντη χασισοφυτεία και είναι γεμάτο από εξαιρετικά επικίνδυνους κακοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών και τζιχαντιστές

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upoules-kinhseis-kai-ponhres-apeiles-dhmiourgias-megalhs-albanias-apo-ton-r#ixzz4fG052tS8

Exit mobile version