Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει τις «μεταρρυθμίσεις» του κλεφτοΠασόκ! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια αναφορικά με το σχέδιο νόμου για το «Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης». Η Συναγωνίστρια επισήμανε πως πρόκειται για μια εκπλήρωση ευρωπαϊκών επιταγών από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι οποίες έμειναν ανολοκλήρωτες από τις κυβερνήσεις του κλεφτοΠασόκ.

Πρόκειται για μια νομοθετική πράξη της συγκυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των ΑΝ.ΕΛ., η οποία έρχεται κυριολεκτικώς την τελευταία ακριβώς χρονική στιγμή κατά την οποία εκπνέει η σχετική διετής διορία την οποία είχε θέσει ο αρμόδιος Ευρωπαϊκός εποπτικός φορέας και η οποία αποδεικνύει την πλήρη ανικανότητα του μορφώματος των κομμουνιστών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (στον οποίο ενθυλακώθηκε σχεδόν το σύνολο του κλεφτοΠΑ.ΣΟ.Κ.) και των δήθεν πατριωτών του Καμμένου, επί δύο ολόκληρα έτη, από το 2015 μέχρι το 2017, να μην ενεργούν αυτά τα οποία τους υπέδειξαν οι ευρωπαίοι εντολείς τους.

Με την ανεπάρκεια και τις καταστροφικές ενέργειες της μνημονιακής συγκυβέρνησης πόση περισσότερη ζημία μπορεί να επέλθει σε μια ήδη νεκρή Εθνική Οικονομία; Ο Ελληνικός Λαός πένεται, η λαμπρή νεολαία μας υποχρεώνεται σε οικονομική μετανάστευση, χιλιάδες συμπολίτες μας αυτοκτονούν λόγω οικονομικών προβλημάτων, η μεσαία οικονομική τάξη έχει εξολοθρευθεί προς όφελος των εγχωρίων και των αλλοδαπών μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, ο δημόσιος τομέας γιγαντώνεται ακόμη και σήμερα προκειμένου να αυξηθεί ο κομματικός ψηφοφορικός στρατός των αστικών κυβερνήσεων (και μέσω των ΜΚΟ που πολλοί από εδώ μέσα βουλευτές, πλήν της Χρυσής Αυγής, συμμετέχεται και ανήκουν σε εσάς)  , η Πατρίδα μας έχει υποστεί εισβολή από εκατομμύρια λαθρομετανάστες οι οποίοι προορίζονται για να αποτελέσουν το νέο εργατικό δυναμικό και το νέο εκλογικό σώμα.

Αφού λοιπόν οι εγχώριοι κυβερνώντες αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, κατά το επιεικέστερο, θα μπορούσαν να απευθυνθούν προς τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Πιστοποίησης, ώστε να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του εθνικού οργανισμού διαπίστευσης άλλου κράτους μέλους, προκειμένου να αποφύγουν τις όποιες κυρώσεις και αρνητικές συνέπειες των πράξεων και των παραλείψεων τους στην Εθνική Οικονομία, οι οποίες βεβαίως οφείλονται στην διαπιστωμένη ανικανότητα τους, ή στα πλαίσια της συμφωνίας τους με τα αλλοδαπά κέντρα εξουσίας που έχει ως στόχο την πλήρη αποσύνθεση της Ελληνικής Οικονομίας και του κοινωνικού ιστού της Πατρίδος μας.

Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει κατά επί της Αρχής, καθώς πρόκειται για μια ακόμη επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία με την σημερινή μορφή την οποία έχει προσλάβει και η οποία κινείται πλέον σε ακραιφνείς νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές στα πλαίσια της προωθούμενης παγκοσμιοποίησης, σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζεται και δεν προάγει τουλάχιστον τα Ελληνικά οικονομικά συμφέροντα.

Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή διαφωνεί με τέτοιου είδους πολιτικές και πρακτικές. Σκοπός μας είναι η ρύθμιση ενός νομοθετικού πλαισίου, δυνάμει του οποίου το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, θα αποτελεί κρατικό φορέα με αντίστοιχη νομική προσωπικότητα και όχι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Δική μας πρόταση, πρόταση των Ελλήνων Εθνικιστών, αποτελεί η δημιουργία ενός και μόνο ενός ανάλογου φορέα κρατικής υπόστασης, ο οποίος όχι μόνο θα εποπτεύει και θα επιβλέπει τις εταιρίες ιδιωτικού δικαίου οι οποίες θα δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της διαπίστευσης και πιστοποίησης, αλλά ο κρατικός αυτός φορέας θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τις υπηρεσίες αυτές, ώστε να διαχειρίζεται πλήρως το κομμάτι των διαπιστεύσεων και πιστοποιήσεων κυρίως προς όφελος του Κράτους και του Έθνους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-h-sugkubernhsh-suriza-anel-sunechizei-tis-metarruthmiseis-to#ixzz4fGPTpysO

Exit mobile version