Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακατάσχετη ψευδολογία από τον Τσίπρα στην συνέντευξη στον Χατζηνικολάου

Με το γνωστό μόνιμο θρασύδειλο ύφος που τον διακατέχει και με την εξουσιαστική νοοτροπία να τον έχει μετατρέψει σε ολοκληρωτικό βαθμό σ’ ένα χοντρόπετσο και ανερυθρίαστο άτομο, ο Τσίπρας δεν δίστασε, για μια ακόμη φορά, «να αλλάξει τα φώτα» στην πραγματικότητα, συνεντευξιαζόμενος στον ΑΝΤ1.

Σε αυτό, βεβαίως, βοήθησε και η σαφώς αβανταδόρικη στάση του Χατζηνικολάου, του οποίου ήταν εμφανής η προσπάθεια να μην «στριμώξει» τον Πρωθυπουργό. Κάνοντας πράξη την λογική του «μας φτύνουν, αλλά ας ισχυριστούμε ότι ψιχαλίζει», κινήθηκε στο γενικότερο κλίμα των κυβιστήσεων και της πλήρους ενσωμάτωσης του ΣΥΡΙΖΑ στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.

Χαρακτηριστικό δείγμα της εξευτελιστικής πλήρους μεταστροφής του επικεφαλής της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης αποτέλεσε το γεγονός ότι απέχοντας πλέον, έτη φωτός από το περιβόητο σύνθημα των χρόνων της αντιπολίτευσης «go back, madame Merkel», ο Τσίπρας χαρακτήρισε την γερμανίδα καγκελάριο «ανοιχτόμυαλη πολιτικό» με αφορμή την στάση της στο “προσφυγικό” θέμα, ενώ είχε έναν καλό λόγο και για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κάνοντας λόγο για έναν «σεβαστό πολιτικό αντίπαλο»!

Επιχειρώντας την «ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής διαδρομής της κυβέρνησης και ως «άμπαλος» που είναι να προσπαθήσει να ρίξει «την μπάλα στην εξέδρα», χρησιμοποίησε το σχήμα «Μπαρτσελόνα – Πανελευσινιακός» (!) ως το ακριβώς αντίθετο της δικής του τακτικής, η οποία οδήγησε, δήθεν, σε μια αμφίρροπη μάχη, με διαδικασίες «ντέρμπι». Όλοι, βεβαίως, γνωρίζουν ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι «έκαναν περίπατο» κερδίζοντας το παιχνίδι «με γκολ από τα αποδυτήρια». Και όχι με ένα, αλλά πολλά, καθώς τα όσα έκτοτε παραχώρησε στους δανειστές ο αγράμματος και ανιστόρητος, αλλά πάντοτε ανθέλληνας και άθεος, πρωθυπουργός της Χώρας υπερτερούν κατά πολύ των όσων παραχώρησαν τα προηγούμενα χρόνια οι υπόλοιπες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι στην προσπάθειά τους να κερδίσουν πολιτικό χρόνο και την παράτασή τους στην εξουσία, ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι εντολοδόχοι κυβερνητικοί συνεργάτες του θα τα δώσουν όλα στους δανειστές στο Eurogroup της 22ης Μαΐου, πανηγυρίζοντας σαν φουσκωμένα παγώνια για το κλείσιμο της αξιολόγησης, η οποία όμως μόνο δεινά θα φέρει στην Πατρίδα και τον Λαό.

Αν, μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι και η ΝΔ είναι επί της ουσίας υπέρ των θλιβερών αποτελεσμάτων που θα φέρει το κλείσιμο της αξιολόγησης, η συμμετοχή στην Εθνική και Κοινωνική Αντίσταση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με την άμεση πολιτική ενίσχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποτελεί επιτακτικό καθήκον και Υποχρέωση κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα Πατριώτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epideijh-politikhs-thrasudeilias-kai-pseudologias-h-sunenteujh-tou-tsipra#ixzz4fMZ0IG2k

Exit mobile version