Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε ιερό ούτε όσιο… Ακόμη και οι Άγιοι ενοχλούν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου»

Ούτε ιερό ούτε όσιο... Ακόμη και οι Άγιοι ενοχλούν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου»

Σε μια πρωτοφανή πράξη, που αποδεικνύει το κόμπλεξ της εθνομηδενιστών που μας κυβερνούν απέναντι στην Ορθοδοξία, προχώρησε η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Κυβερνήσεως 31.12.2012 αριθμός Φύλλου 3486, αποφασίστηκε (αριθμός απόφασης Υ4α/οικ 123812) η ενοποίηση του Οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και του Νοσοκομείου Θώρακος «Ο Άγιος Λουκάς», με την επωνυμία «Γενικό Νοσοκομείο Πατρών».

Και άλλα νοσοκομεία έχουν ενοποιηθεί, όμως δεν έχασαν την αρχική τους επωνυμία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έσπευσε να εκτελέσει μια απόφαση που πάρθηκε επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και είχε παραμείνει… ανεκμετάλλευτη!

Πλέον το νοσηλευτικό ίδρυμα του «Αγίου Ανδρέα» έχει καινούργια επιγραφή: «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ».

Η Πάτρα είναι παγκοσμίως γνωστή ως η πόλη του Αγίου Ανδρέα. Εκεί κήρυξε και μαρτύρησε ο Πρωτόκλητος Απόστολος και είναι πολιούχος και προστάτης της. Το δε νοσοκομείο φέρει την ονομασία αυτή προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα από την ίδρυσή του και έτσι έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων. Σχετικά με το θέμα αυτό ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος απέστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, με την οποία ζητά να επανέλθει στο νοσηλευτικό ίδρυμα η ονομασία «Άγιος Ανδρέας», καθώς αυτό αποτελεί προσβολή στην Μνήμη του Αγίου. Επίσης, στην επιστολή του ο Μητροπολίτης ζητά να παραμείνει και το όνομα του Αγίου Λουκά στο νοσοκομείο θώρακος.

Το μένος όλων των πολιτικάντηδων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» για την Ορθοδοξία πραγματικά δεν έχει όρια. Όλοι θυμόμαστε την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, η οποία ζήτησε να καταργηθούν (!) τα ονόματα των Αγίων στις στάσεις των τρόλεϊ, του τραμ και του μετρό. Θέλουν να αφαιρεθούν οι εικόνες από τα σχολεία και τα δικαστήρια, να καταργήσουν το μάθημα των Θρησκευτικών και την πρωινή προσευχή στα σχολεία, την υποδοχή του Αγίου Φωτός και τόσα άλλα, που προσβάλλουν την Ορθόδοξη Πίστη του Ελληνικού λαού. Αλήθεια γιατί τόσο μίσος; Τι είναι αυτό που φοβούνται;

ΙΟΥΣΤΙΝΗ Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akomh-kai-oi-agioi-enochloun-ta-kommata-tou-suntagmatikou-tojou#ixzz4fNMutga9

Exit mobile version