Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Ο Βορίδης νοιάζεται μόνο να παραμείνει στη ΝΔ. Ποτέ δεν ήταν εθνικιστής»

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία», στην πολύ καλή παραπολιτική στήλη «Ηρεμολόγιο», διαβάσαμε το εξής πολύ εύστοχο σχόλιο:

«Ο Βορίδης πήρε θέση εναντίον της Λεπέν, παρόλο που ήταν φίλος με τον μπαμπά της. Κατανοητό και αναμενόμενο. Ο Μάκαρος έκανε ό,τι μπόρεσε για να μπει στη ΝΔ. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να παραμείνει εκεί διότι δεν είναι εθνικιστής. Ουδέποτε ήταν. Γεννημένος βουλευτής είναι ο άνθρωπος.

Αν ο Κυριάκος πει στον νομιμόφρονα Βορίδη να χορεύει κλακέτες Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο έξω από τα γραφεία του κόμματος για να διασκεδάζει υπαλλήλους και στελέχη, ο Μάκης θα υπερθεματίσει. Θα ζητήσει να προστεθεί και  η Κυριακή στο πρόγραμμα. Για τον πολυπράγμονα Άδωνι δεν τίθεται θέμα να σχολιαστεί η άποψή του για τη Μαρίν Λεπέν. Ό,τι και να πει ο Άδωνις, αδωνιά θα είναι».

Έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία το γεγονός ότι το προαναφερθέν σχόλιο έχει γραφτεί από κάποιον, ο οποίος ήταν επί πολλά χρόνια, όχι απλά γνώριμος του Βορίδη, αλλά πολύ κοντά σ’ αυτόν και τις (τότε) πολιτικές του απόψεις. Όταν, μάλιστα, διαβάζουμε για τον Βορίδη, από έναν άνθρωπο ο οποίος τον ξέρει σαν… «κάλπικη δεκάρα», ότι «δεν είναι εθνικιστής. Ουδέποτε ήταν», καταλαβαίνουμε πόσο «δήθεν» ήταν τελικά ο Βορίδης την περίοδο εκείνη που παρίστανε (ανεπιτυχώς) τον Εθνικιστή.

Όσο για τον Σπύρο – Άδωνι Γεωργιάδη, γνωστό και ως «Μπουμπούκο», τα περί… «αδωνιάς» της είναι όντως εύστοχα, καθώς ο τύπος αυτός αποτελεί τον ορισμό του πολιτικού τυχοδιώκτη και ανεμοδούρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-o-boridhs-noiazetai-mono-na-parameinei-sth-nd.-pote-den-htan-eth#ixzz4fODDl3P6

Exit mobile version