Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής με τον Σύριο πρέσβη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Συνάντηση Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής με τον Σύριο πρέσβη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Στα πλαίσια της Ολομέλειας της Ευρωβουλής την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις Βρυξέλλες, οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελ. Συναδινός, Λ. Φουντούλης και Γ. Επιτήδειος συναντήθηκαν με τον πρέσβη της Συρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Ayman Rad. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο φίλος του Κινήματός μας, ο ευρωβουλευτής Udo Voigt.

Εκ μέρους των ευρωβουλευτών μας έγινε γνωστό ακόμη μια φορά στον Σύριο Πρέσβη ότι είμαστε δίπλα στο Συριακό Λαό που μάχεται εδώ και χρόνια ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία και συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει την προσπάθεια που κάνει η νόμιμη κυβέρνηση του Προέδρου Άσαντ να προστατέψει το λαό του και την πατρίδα του από τα αρπακτικά των ισλαμιστών τρομοκρατών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μάλιστα συζητήθηκαν και οι εντυπώσεις από την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν ένα χρόνο στην πολύπαθη Συρία από βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου.

Διαβάστε επίσης: Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής από την Συριακή κυβέρνηση – Εκτενές φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunanthsh-eurwbouleutwn-chrushs-aughs-me-ton-surio-presbh-sthn-eurwpaikh-en#ixzz4fRyBbuFP

Exit mobile version