Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Ανάπτυξη με μνημόνιο δεν μπορεί να έρθει! Παρεμβάσεις Ελ. Ζαρούλια για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό – 5 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην  Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος επί του νομοσχεδίου αναφορικά με την ρύθμιση των οφειλών επιχειρήσεων, τονίζοντας ότι τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» είναι στην πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι κακοπληρωτές.

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης προσέθεσε ότι με τέτοιου είδους μέτρα η ανάπτυξη δεν πρόκειται ποτέ να έρθει, καθώς η χώρα είναι δεμένη στο άρμα των μνημονίων.

Η υπερφορολόγηση, οι εξοντωτικές εισφορές και οι μνημονιακές επιταγές έχουν στην ουσία εξοντώσει τον επιχειρηματικό τομέα, ενώ δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις στην Βόρειο Ελλάδα, οι οποίες και έχουν μετεγκατασταθεί σε γειτονικές χώρες με καταστρεπτικά αποτελέσματα για την εθνική οικονομία.

Ακολουθούν οι παρεμβάσεις της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στην αρμόδια επιτροπή για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά οι θέσεις της Χρυσής Αυγής και αναδείχθηκε η ανεπάρκεια του εν λόγω νομοσχεδίου:

Τοποθέτηση στην επιτροπή (10/4)

Τοποθέτηση στην επιτροπή (11/4)

Τοποθέτηση στην επιτροπή (12/4)

Τοποθέτηση στην επιτροπή (19/4)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antwnhs-gregos-anaptujh-me-mnhmonio-den-mporei-na-erthei-parembaseis-el.-za#ixzz4fSo7t0Ci

Exit mobile version