Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης διάλυση στο κλεφτοΠασόκ: Η Φώφη εκλιπαρεί τον Σημίτη (!) και η εσωτερική αντιπολίτευση ξεσπαθώνει

Πλήρης διάλυση στο κλεφτοΠασόκ: Η Φώφη εκλιπαρεί τον Σημίτη (!) και η εσωτερική αντιπολίτευση ξεσπαθώνει

Το «σήριαλ» της πολιτικής κακογουστιάς που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται, με τα ήδη σαθρά θεμέλιά του να τρίζουν ακόμη περισσότερο. Έφτασε στο (πραγματικά ελεεινό) σημείο να απευθυνθεί η νυν ηγεσία του (από)κόμματος στον.. Σημίτη, προκειμένου να ζητήσει την συνδρομή του για την (υποτιθέμενη) εσωκομματική ηρεμία!

Η Γεννηματά και το επιτελείο της κατάντησαν να επιζητούν την θετική επίδραση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για να μην ενεργοποιηθούν οι φυγόκεντρες «εκσυγχρονιστικές» δυνάμεις που υπάρχουν μέσα στο κόμμα και δημιουργήσουν κι άλλο ρήγμα στο ετοιμοθάνατο αυτό πολιτικό καρκίνωμα. Την ίδια ώρα, μεγάλες «φουρτούνες» έχει προκαλέσει και η επιμονή του καρατομημένου γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Ξεκαλάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι παραμένει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή και να γίνει ψηφοφορία επί της αποφάσεως της προέδρου.

Αποστάσεις από τις επιλογές της Γεννηματά πήρε ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του: «Να προχωρήσουμε σ’ ένα ανοιχτό έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με εκλογή συνέδρων και όλων των διαδικασιών και οργάνων,  προκειμένου να ενοποιήσουμε τον χώρο». Η ομάδα που εκφράζεται από τους Ανδρουλάκη και Ξεκαλάκη επιθυμεί την επιτάχυνση των διαδικασιών για την ίδρυση ενός νέου φορέα σε συνεννόηση με το Ποτάμι και την Ώρα Αποφάσεων, κάτι που δεν συνάδει με τις επιθυμίες της νυν ηγεσίας.

Παράλληλα, έχουν στόχο να αμφισβητήσουν την ηγεσία, ακόμη και πριν από τις εκλογές. Στο πεδίο αυτό συμπίπτουν με τους βουλευτές που «αναφέρονται» στον Βαγγέλη Βενιζέλο, όπως ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Επίσης, οι Ανδρουλάκης και Ξεκαλάκης εκτιμούν ότι η Γεννηματά έχει «βολευτεί» με την Συμπαράταξη και έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα την ίδρυση νέου φορέα, κάτι που αποτελεί εντολή του συνεδρίου του 2015.

Και όμως, όπως έχουμε ξανατονίσει, παρότι αυτό το αμαρτωλό και αλλοπρόσαλλο κόμμα τρώει διαρκώς τις σάρκες του, εν τούτοις, υπάρχουν  συστημικά ΜΜΕ που το παρουσιάζουν ως… φαβορί για την τρίτη θέση στις επόμενες εκλογές, την στιγμή που δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει «ενωμένο» ΠΑΣΟΚ την περίοδο εκείνη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-dialush-sto-pasok.-h-hgesia-ekliparei-ton-shmith-kai-h-eswterikh-ant#ixzz4fTOlgtE0

Exit mobile version