Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Αναρωτήθηκε χθες ο Τσίπρας γιατί δεν υπάρχουν πια αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και το κενό λογικής μυαλό του συμπέρανε πως αφού δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι ο κόσμος αποδέχεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από τις προηγούμενες! Με λίγα λόγια: εφόσον δεν το βλέπω δεν υπάρχει (Τσίπρια λογική…). Η πρώην πια αστική τάξη που ισοπεδώθηκε από τον Σαμαρά και τώρα διάγει τον φτωχό της βίο επί Τσίπρα, ούσα πιο ενημερωμένη και μορφωμένη από τους γραφικούς του Συντάγματος γνωρίζει πολύ καλά ότι η κυβέρνηση δεν αλλάζει με το να κατασκηνώνεις στο Σύνταγμα, να βαράς κατσαρόλες και να παίζεις τάβλι στα αντίσκηνα παίζοντας τον επαναστάτη. Περιμένει και θα δώσει την απάντησή της όποτε έρθει η ώρα. Οι πρακτικές Λατινικής Αμερικής δεν εφαρμόζονται επί πολλώ σε μια δυτικόστροφη στην σκέψη χώρα.

Γ.Π.

Σκληρή απάντηση Στρατηγού Γ. Επιτήδειου σε Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα – Ζήτα συγγνώμη! ΒΙΝΤΕΟ

Θλιβερό κατάντημα της Ελληνικής πολιτείας. Ο ξάδερφος μου ήταν μέχρι τώρα σεκιούριτι στο άτυπο κέντρο κράτησης του Ελληνικού. Παραιτήθηκε από την δουλειά του, μην μπορώντας να αντέξει τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που βιώνουν οι Έλληνες από τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Οι περίπου δύο χιλιάδες παράνομοι εισβολείς στοιβάζονται στην πρώην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Ελληνικού.(Της Ολυμπιάδας της ρεμούλας και της κερδοσκοπίας των εργολάβων νταβαζτήδων και των Αλβανών εργατών, τα μεροκάματα των οποίων κατέληξαν και έκαναν πλούσια την εχθρική γειτονική χώρα).Έχουν όλοι τους οι λαθροεισβολείς μίσος για τους Έλληνες. Μπαινοβγαίνουν στο HOT SPOT του Ελληνικού όποτε τους κάνει κέφι. Κάθε πρωί βγαίνουν για να κλέψουν μέσα στο τράμ, στο μετρό, την παραλία του Αγίου Κοσμά και επιστρέφουν το μεσημέρι φορτωμένοι την λεία από τις κλοπές. Ό χώρος έξω από το Ελληνικό είναι γεμάτος από πορτοφόλια, τσάντες, ταυτότητες και προσωπικά έγγραφα προερχόμενα από κλοπές πολιτών. Μας φτύνουν στα μούτρα με κίνδυνο να αρρωστήσουμε από ηπατίτιδα, μας έχουν πετάξει επάνω μας το φαγητό τους το οποίο δεν ταιριάζει με τα ισλαμικά ήθη και έθιμα τους, έχουν σπάσει τις αποχετεύσεις για να μας πλημυρίσουν με τις ακαθαρσίες τους. Όλοι τους ακόμα και οι γυναίκες φέρουν μαχαίρια, στιλέτα, νυστέρια, ακόμα και κομμένα, ακονισμένα CD που χρησιμοποιούν σαν όπλα. Αυτό είναι το πραγματικό οπλοστάσιο που είναι στραμμένο κατά των Ελλήνων πολιτών και όχι το ανύπαρκτο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, η ψεύτικη πρόφαση για να προφυλακίσουν οι προδότες Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας, Βενιζέλος, τον Αρχηγό και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η Ελλάς κινδυνεύει από αυτούς που οι προδότες της κυβέρνησης μας καλούν να τους βοηθήσουμε. Ως Έλληνας οφείλω να βοηθήσω την χώρα μου, βοηθώντας το μοναδικό μας στήριγμα την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Με Τιμή, Γιάννης Π. Αθήνα

Κομμουνιστικές φιέστες εντός σχολείων διοργανώνει η ΚΝΕ

Ετοιμάζεται η κυβέρνηση για περικοπές και στις αναπηρικές συντάξεις αρχής γενομένης από όσες εκδόθηκαν από 13/5/2016 και μετά και στη συνέχεια θα “πειράξει” και τους παλαιότερους! Οι ηλίθιοι του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζουν για τη ζωή ανθρώπων που, παρά τα όποια προβλήματα τους σπούδασαν και εργάστηκαν σκληρά, όταν εκείνοι οργάνωναν καταλήψεις και έκαιγαν την Αθήνα. Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε στον αγύριστο και να απαιτήσουμε τις ζωές μας πίσω. Η φορολογία στα ύψη, οι συντάξεις μειώνονται, η πτωχευμένη ΔΕΗ θέλει… νέα ενίσχυση μέσω των λογαριασμών χωρίς να αναφερθούμε στα είδη ανεξάρτητης διαβίωσης, που καίτοι είναι είδη πρώτης ανάγκης και μας συνδέουν με την ανεξαρτησία και τη ζωή έχουν τιμολογηθεί ως είδη πολυτελείας με ΦΠΑ 24%. Ως εδώ ήταν. Στηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή, τη μόνη δύναμη που θα βοηθήσει να πάρουμε τη ζωή μας πίσω! Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Σ.

Ελένη Ζαρούλια: Ακόμα μια κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για τον “εξωδικαστικό συμβιβασμό” – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-28-apriliou-2017#ixzz4fX9ak0Ic

Exit mobile version