Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σύριζα κοροϊδεύει τον κοσμάκη: Καλεί σε συγκεντρώσεις εναντίον της πολιτικής του!

Ο Σύριζα κοροϊδεύει τον κοσμάκη: Καλεί σε συγκεντρώσεις εναντίον της πολιτικής του!

Δεν έχει όριο η σχιζοφρένεια που επικρατεί στους κόλπους του Σύριζα ως απόρροια της ραγδαίας πασοκοποίησης του κόμματος. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι συριζαίοι πως έχουν γίνει πασοκάρα μνημονιακή και εξακολουθούν ενίοτε να γίνονται τραγέλαφος της κοινωνίας, φτάνοντας μέχρι του σημείου να καλούν σε συγκεντρώσεις εναντίον τους.

Συγκεκριμένα, ο Σύριζα με απόφαση σημερινή αποφάσισε να καλέσει τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στα συλλαλητήρια της Πρωτομαγιάς ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που προστάζουν «αύξηση ωρών εργασίας, πλήρης ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων, μείωση αποδοχών, περιορισμός των δικαιωμάτων σε περίπτωση απόλυσης, κατάργηση συλλογικών διαπραγματεύσεων και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, επιδείνωση των συνθηκών υγείας και ασφάλειας στην εργασία».

Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν πολιτικές που αποδέχεται και εφαρμόζει η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, ενώ αρκετά από αυτά, τα πιο καινούργια, τα έχει ψηφίσει κιόλας από το τρίτο μνημόνιο και μετά. Επιπλέον, ακόμα περισσότερα μέτρα τέτοιου είδους θα νομοθετηθούν συντόμως, εν όψει της νέας συμφωνίας, και πάλι από την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ. Κοινώς, Σύριζα εναντίον Σύριζα και δεν απέχει και πολύ η στιγμή που θα δούμε και πάλι τον Τσίπρα καταληψία στο Μέγαρο Μαξίμου να υψώνει την σημαία της «επανάστασης» ενάντια στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Έναν ψυχίατρο στην Κουμουνδούρου και μάλιστα ΑΜΕΣΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-koroideuei-ton-kosmakh-kalei-se-sugkentrwseis-enantion-ths-politik#ixzz4fXs7PNRt

Exit mobile version