Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” 

 

ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ;

Στην πολιτική έρευνα και δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 και στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια ακόμη φορά έρχεται τρίτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων με ποσοστό 9,2% υπάρχει και ένα ενδιαφέρον ερώτημα για την αξιοπιστία των προπαγανδιστών του συστήματος.

Συγκεκριμένα, το ερώτημα διατυπώνεται ως εξής: “Πόσο εμπιστεύεστε καθέναν από τους πρωταγωνιστές της δημόσιας ζωής;”. Τους δημοσιογράφους λοιπόν τους εμπιστεύεται πολύ και αρκετά μόλις το 5% των Ελλήνων και τους τηλεοπτικούς σταθμούς μόλις το 3,5%. Μάταιος ο κόπος τους λοιπόν και όσοι προπαγάνδα και να κάνουν οι Έλληνες που ζουν την σκληρή πραγματικότητα έχουν δική τους γνώμη και δεν πέφτουν θύματα της προπαγάνδας τους.

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” 

 

Θέτουμε την λέξη πρόσφυγες εντός εισαγωγικών γιατί όπως έχουν παραδεχτεί ακόμη και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ η πλειοψηφία όλων αυτών που έχουν εισέλθει παράνομα στην πατρίδα μας δεν είναι πρόσφυγες.

Για το θέμα αυτό πολιτική έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Public Issue για λογαριασμό του Παρατηρητηρίου για τους “πρόσφυγες” του δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή που δεν έγινε από κάποια ρατσιστική οργάνωση, αλλά από το δήμο του οποίου προΐσταται ο Καμίνης το 44% των Αθηναίων θεωρεί ότι μάλλον αποτελούν απειλή και το 54% ότι δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.

Εάν σκεφτείτε ότι τα ποσοστά αυτά, τα “ρατσιστικά” με τα οποία συμφωνεί μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επίσημα σαν κόμμα, προκύπτουν μέσα σε ένα κλίμα μιας συνεχούς προπαγάνδας και μίας πλύσεως εγκεφάλου τότε καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους προπαγανδιστές.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

 

Exit mobile version