Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και ο κοσμοπολίτης Ψαριανός του Ποταμιού πλευρίζει την ΝΔ – Άλλος για το νεοφιλελεύθερο σκάφος;

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» διαβάσαμε την εξής είδηση-σχόλιο: “«Η Ν.Δ. θα πάρει 50%» προέβλεψε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην της ΔΗΜ.ΑΡ. Γρηγόρης Ψαριανός, για να προσθέσει ότι ίσως αυτό δεν το θέλει ούτε ο Μητσοτάκης, αφού «θα θέλει να έχει μια εξισορρόπηση προς το Κέντρο».

Πάντως ο κ. Ψαριανός πήγε να ακούσει τον κ. Μητσοτάκη στην παρουσίαση του βιβλίου «Γιατί η δραχμή δεν (θα) είναι λύση» του εκσυγχρονιστή Πάνου Καζάκου, το οποίος συμπαρουσίασε με τους έτερους «σημιτικούς» Χρήστο Χωμενίδη και Λουκά Τσούκαλη. Ίσως ο κ. Ψαριανός προσφέρει τα κεντρώα αντίβαρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού δηλώνει ότι «το Δεξιά-Αριστερά είναι διαχωριστικές γραμμές ηλιθιότητας».”.

Δεν μπορούμε, βεβαίως, να ξέρουμε σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο βουλευτής του Ποταμιού (αυτό το χρονικό διάστημα τουλάχιστον) την ώρα που έδινε το… 50% στην ΝΔ, όπως ο μπάρμαν σερβίρει τα στραγάλια μαζί με το ποτό… Ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν θα τολμούσε να πει τέτοια παλαβομάρα, καθώς μια φορά στο παρελθόν «τόλμησε» να πει ότι το ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές θα αρχίσει από 40%(!) και δεν επανήλθε μετά την σχετική «καζούρα» που δημιούργησε η δήλωσή του αυτή.

Δεν αποκλείεται ο Ψαριανός να προσπαθεί να πιάσει από τώρα «πόρτα για τον χειμώνα», μήπως και μπορέσει να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση, με (μια ακόμη μεταγραφή) στην ΝΔ. Μια ΝΔ, η οποία δείχνει «πολύ ζεστή» ως προς τα «εκσυγχρονιστικά ορφανά» του Σημίτη, αν κρίνουμε (και) από την παρουσία του Μητσοτάκη σε μια εκδήλωση με δεδηλωμένους «φαν» του πρώην πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ξεδιαλύνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι όποιες ψευδείς (όσο και φαιδρές) εντυπώσεις περί σύμπραξης της ΝΔ με την Εκκλησία, καθώς το κόμμα του Μητσοτάκη έχει ξεκάθαρο νεοφιλελεύθερο χαρακτήρα και κοσμοπολίτικη ατζέντα, με τις όποιες κινήσεις «αβρότητας» με την Εκκλησία να έχουν ολοφάνερα ως στόχο την ψηφοθηρία και την δημιουργία προπετάσματος καπνού, ο οποίος θα καλύπτει τις πραγματικές αντεθνικές απόψεις του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-o-kosmopoliths-psarianos-tou-potamiou-pleurizei-thn-nd.-allos-gia-to-ne#ixzz4fZnpJ0Lk

Exit mobile version