Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Θα βγούμε από την κρίση λέει ο Τσίπρας και αυτό θα είναι μια νίκη. Αλήθεια ακόμη και αν υποθετικά πούμε πως αύριο βγαίνουμε από την κρίση ποιος θα είναι ο απόηχος; Ότι θα δουλεύουμε σαν δούλοι 10 ωρες στην καλύτερη των περιπτώσεων με μισθό 580 ευρώ και απλήρωτους λογαριασμούς; Ότι θα μετράμε το δεκάλεπτο για να πάρουμε σήμερα γάλα και αύριο ψωμί; Τι ακριβώς σημαίνει ότι βγαίνουμε από την κρίση; Αφού στην πράξη ο απλός Έλληνας δεν θα αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά του, φτωχός θα κοιμηθεί φτωχότερος θα ξυπνήσει. Τα 400 και 500 ευρώ μισθός και τα κοινωνικά τιμολόγια και επιδόματα συντηρούν το καθεστώς των δούλων και των αφεντικών, πρέπει επιτέλους αυτός ο τόπος να κάνει επανεκκίνηση και αυτός ο λαός από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο Έλληνα να γυρίσει στις παραγωγικές εργασίες και στις παραγωγικές μονάδες.

Μ.Τ.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η αριστερή μάρτυρας έδωσε λάθος περιγραφή και αποκαλύφθηκαν τα ψέματά της! Φωτογραφίες

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα των αριστερών που κυβερνούν την Πατρίδα μας είναι η δήθεν προστασία των μικρομεσαίων και των φτωχών. Ευτυχώς, οι μικρομεσαίοι δεν υφίστανται πλέον και έγιναν όλοι φτωχοί. Τελευταίος στόχος πλέον είναι οι συντάξεις χηρείας. Αυτές, που αριθμός τους αυξήθηκε κατά 7000 περίπου τα τελευταία χρόνια της καλοπέρασης, λόγω αυτοκτονιών. Εξαιτίας του νόμου Κατρούγκαλου οι συντάξεις χηρείας δεν θα φθάνουν ούτε για κεράκι στην ψυχή του αποθανόντος!Ακριβώς ίδιοι είναι οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες που εφαρμόζουν μνημόνια εξοντώνοντας τους Έλληνες. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Σ.Μ.

Νέα στοιχεία σοκ: Ένας στους τρεις Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με την φτώχεια!

Για να γίνεις κυβερνήτης ενός κράτους δεν χρειάζεται να έχεις την στήριξη του λαού, δεν χρειάζεται να έχεις ιδεολογία, δεν χρειάζεται να έχεις αξίες. Για να κυβερνήσεις ένα κράτος χρειάζεται μόνο να είσαι υπάλληλος των Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ ή του Σόρος, να έχεις δηλαδή τις ευλογίες της συμμορίας που ευαγγελίζεται την παγκοσμοιοποίηση. Αν δεν είσαι υπάλληλός τους, σε καταστρέφουν αμέσως, αν είσαι σωστός θα εφεύρουν κάτι για να σε ξεφορτωθούν. Δικαίως μισούν ό,τι εθνικιστικό γιατί πολύ απλά στέκεται εμπόδιο στα ανήθικα σχέδια τους.

Α.Κ.

7,1 εκατ. ευρώ μας κοστίζουν οι… συμβουλές των Ρότσιλντ στον Τσακαλώτο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-29-apriliou-2017#ixzz4feSbJ4mP

Exit mobile version