Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τον Δαρείο

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

«Πέθανε ο φασίστας ΜΑΤατζής Δαρείος», κραυγάζει περιχαρής ο κομμουνιστικός όχλος των κρατικοδίαιτων γκρουπούσκουλων και των πληρωμένων κονδυλοφόρων του «δημοκρατικού» Τύπου. Όσο και να χαίρονται όμως, ξερνώντας τον «δημοκρατικό» τους οχετό κατά ενός Νεκρού, γνωρίζουν πως έχουν ηττηθεί ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, διότι -χρησιμοποιώντας το δικό τους λεξιλόγιο- ο Δαρείος δεν ήταν ένας «μπάτσος από το σωρό», ένας από αυτούς που έχουν συνηθίσει τα τελευταία 45 χρόνια.

Αν ήταν νεροκουβαλητής υπουργού, ενδεχομένως να είχε γίνει και ο ίδιος υπουργός. Εάν ήταν γλείφτης σαπισμένων πολιτικάντηδων ή ένα από τα εν αφθονία κομματόσκυλα εντός του Σώματος, πολύ πιθανόν να βρισκόταν σε κάποιο από τα γραφεία του κτιρίου της Κατεχάκη.

Εκείνος όμως, τις συγκεκριμένες κατηγορίες ερπετοειδών τις είχε γραμμένες εκεί όπου έγραφε και κάτι «δημοσιογράφους» που το βράδυ γράφουν διθυράμβους για την ένοπλη βία της αριστεράς και το πρωί προχωρούν σε κηρύγματα κατά του Εθνικισμού φορώντας το μανδύα των θεματοφυλάκων του δημοκρατικού πολιτεύματος!

Και τι τραγική της Μοίρας ειρωνεία: ο «μπατσάκος» που κατηγορούσαν ως «ακροδεξιό πραίτορα του Καθεστώτος» έφυγε διωκόμενος από το Καθεστώς, ενώ οι κατήγοροί του έγιναν Καθεστώς αλλά δεν άλλαξαν τον κόσμο όπως διατείνονταν στα χρόνια της νιότης τους, παρά μόνον έφεραν επιπρόσθετη κοινωνική αδικία και εξαθλίωση. Κι αν όπως καταγγέλλουν…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-ton-dareio#ixzz4fgEjMyvO

Exit mobile version