Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Επειδή γίνεται πολύς λόγος από την άθλια κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου για πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, σας παραθέτω ένα απλό γεγονός. Την περασμένη εβδομάδα σε κεντρικό δρόμο της Αθηνάς γινόταν λαθρεμπόριο παράνομων τσιγάρων από παράνομους αλλοδαπούς. Ως Ελληνίδα πολίτης που πληρώνω παράλογους φόρους που επιβάλει η άθλια και ξενόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης, υπερβολικούς λογαριασμούς ρεύματος, ως όφειλα τηλεφώνησα στην Αστυνομία. Έδωσα το όνομα, το τηλέφωνο μου και την διεύθυνση που γινόταν η παράνομη δραστηριότητα. Μου απάντησαν ότι θα προωθούσαν την κλήση μου. Μετά από μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα και με κάλεσαν να πάω από το εκεί Τμήμα Ασφαλείας για έγγραφη καταγγελία ή να μην ασχοληθώ άλλο με το περιστατικό. Γίνεται πλέον σαφές ότι η Ελληνική Αστυνομία με πολιτικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης έχει εντολή να μην ασχολείται με ό,τι παράνομο κάνουν στην Ελλάδα οι αλλοδαποί και να ασχολείται μόνο με τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Όλη αυτή η παράλογη και κατευθυνόμενη στόχευση των Ελλήνων μόνο από το παρακράτος του Τσίπρα και του Καμένου θα λήξει με την επερχόμενη νίκη της Χρυσής Αυγής.

Με Εκτίμηση Μαρίνα Π., Αθήνα

Το δρομολογούμενο ξεπούλημα της ΕΛΒΟ αποτελεί ύψιστο κίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια

Ξεσάλωσαν οι Νουδούληδες με το ψήφισμα για την Βενεζουέλα. Κάποιος να τους πει ότι το γεγονός πως δεν συμφωνούμε με το καθεστώς του Μαδούρο, δεν σημαίνει πως θα συνταχθούμε με τον νεοφιλελευθερισμό και τα ψηφίσματα που προωθούν οι ευρωκράτες, τα οποία αποσκοπούν εντέχνως στην προώθηση του νεοφιλελεύθερου ολοκληρωτισμού. Και φυσικά, όταν μιλάμε για την Ε.Ε. είναι αυτήν που όχι μόνο ανέχεται πολιτικές διώξεις κομμάτων, όχι απλά τις επικροτεί, αλλά τις επιδιώκει κιόλας. Αυτό ακριβώς είχε γίνει και στην περίπτωση της διώξεως της Χρυσής Αυγής. Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς όταν η Ε.Ε. των δήθεν “πολιτικών ελευθεριών”, προωθεί την ποινικοποίηση του Εθνικισμού. Και για να μην ξεχνιόμαστε, όταν η Χρυσή Αυγή καταψήφιζε την CETA, η ΝΔ και άλλα εγχώρια κόμματα την υπερψήφιζαν, παρότι αυτήν καταργούσε την προστασία τίτλων των ελληνικών προϊόντων.

Λ.Θ.

Αραιώνουν οι ντόπιοι και το παρακράτος εισάγει αναρχοκομμουνιστές από το Πακιστάν!

Οι «σύμβουλοι» του Τσακαλώτου έλαβαν ως αμοιβή 7,1 εκατομμύρια για να εξοντώνουν τους Έλληνες. Και εμείς τους πληρώνουμε κι από πάνω; Ακόμη και στους πολιτικούς φίλους επιχειρηματίες χαρίζουν εκατομμύρια. Αυτοί ήταν που θα τελείωναν τη διαφθορά στην Ελλάδα; Η μόνη διαφορά με τους δεξιούς πολιτικούς απατεώνες είναι τα πρόσωπα που εξυπηρετούν, αλλά πάντα ζημιωμένοι  και με τους δυο είναι οι Έλληνες πολίτες. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Σ.Μ.

Κανένα σπίτι στα χέρια πρώην Κνίτη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-30-apriliou-2017#ixzz4fgFIFstf

Exit mobile version