Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Σήμερα θα γιορταστεί η εργατική πρωτομαγιά σε μια χώρα που δεν έχει πλέον εργάτες. Σε μια πατρίδα που την κατέστρεψαν δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες, φέρνοντας μνημόνια, λαθρομετανάστες και την ξενοκρατία, καταστρέφοντας την πρωτογενή παραγωγή και την βιομηχανία – βιοτεχνία. Θα δούμε λοιπόν τους γνωστούς εργατοπατέρες- δημόσιους υπάλληλους να φωνάζουν ότι οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα. Οι Εργάτες έχουν Πατρίδα! Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ευρισκόμενοι στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης, ενάντια σε μνημόνια και λαθρομετανάστευση, τους απαντάμε το εξής: Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη!

Β.Κ.

Εκδηλώθηκε! Η ομοφυλοφιλική κοινότητα της Γαλλίας έκανε πρωτοσέλιδο “outing” στον Μακρόν

Το ρεκόρ του πλεονάσματος για το 2016 μας προέκυψε οκτώ φορές μεγαλύτερο από ό,τι είχαν προβλέψει οι οικονομικοί ανεγκέφαλοι του κυβερνητικού θιάσου.  Για τις χιλιάδες ανθρώπων που πόνεσαν και μάτωσαν, κανείς δεν βρέθηκε να πει ότι το πλεόνασμα αυτό προέρχεται από τη δυστυχία τους. Για 500 ευρώ πραγματοποιούν κατασχέσεις κατοικιών, αλλά όταν το κράτος πρέπει να επιστρέψει χρήματα που οφείλει στους φορολογούμενους, κάνει πως δεν ξέρει τίποτα. Το χρέος διογκώνεται συνεχώς, αλλά τα δεξιά και αριστερά ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας βλέπουν ανάπτυξη. Δεν πάει άλλο… Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Σ.Μ.

Μεγάλη ενημερωτική δράση στο Πέραμα – Φωτορεπορτάζ

“Ξεσηκώθηκαν” διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί λέγοντας για τους φόρους που πληρώνουν στην ΕΡΤ, επειδή μια ανταποκρίτρια της εκφράστηκε θετικά για την Λεπέν – όχι στην κρατική τηλεόραση – αλλά σε…προσωπικό της λογαριασμό στα social media (φυσικά το ‘κανε με όρους “πολιτικής ορθότητας”, μιλώντας για διαχωρισμό της Λεπέν από τον πατέρα της κλπ). Και φωνάζουν ποιοι; Αυτοί που χαιρόντουσαν με την προπαγάνδα που έκανε η ίδια η ΕΡΤ εναντίον της Χρυσής Αυγής και την φίμωσή της. Οι εκφραστές της πολιτικής ορθότητας, οι οποίοι ορμώμενοι από τις ιδεολογικές καταβολές τους αποφασίζουν και διατάσσουν ποιες ανακοινώσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος θα εκφωνηθούν από την ΕΡΤ. Όσους τρόπους και να εφαρμόσουν τα ορφανά του Στάλιν και οι εκλεκτοί της τοκογλυφίας, ο Εθνικιστικός λόγος της Χρυσή Αυγής γίνεται κτήμα σε ακόμη περισσότερους Έλληνες οι οποίοι στις επόμενες εκλογές, όποτε και να γίνουν, θα τους στείλουν στην ιστορική ανυπαρξία που ανήκουν.

Λ.Θ.

Το μεγάλο πραξικόπημα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-1-maiou-2017#ixzz4fm7aA2xH

Exit mobile version