Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στο καθεστώς από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα: Τους «πόνεσε» τόσο η παρέμβαση στο Δημοτικό Σχολείο Περάματος που φτιάξανε μέχρι και… ντοκιμαντέρ – BINTEO

Πανικός στο καθεστώς από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα: Τους «πόνεσε» τόσο η παρέμβαση στο Δημοτικό Σχολείο Περάματος που φτιάξανε μέχρι και… ντοκιμαντέρ - BINTEO

Κλαυθμός, οδυρμός και σημαντικές παραδοχές περιείχε το… ντοκιμαντέρ του νεοταξικού VICE που προβλήθηκε χθες το βράδυ από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο κλαυθμός αφορούσε την απήχηση της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία του Περάματος, μια λαϊκή γειτονιά που το καθεστώς πολύ θα ήθελε να είναι όμηρος του ΚΚ€, ώστε να μπορεί να απαξιωθεί κατά βούληση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για την ανεργία που έπληξε κατά 90% τον πληθυσμό του Περάματος, όχι για να καταγγελθεί το ΚΚΕ που οδήγησε την περιοχή στην απαξίωση, αλλά για να καταδειχθεί ένας «λόγος» για τα πολύ υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Γίνεται μάλιστα και ειδική αναφορά στο ότι η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το ΚΚΕ στην περιοχή της Β’ Πειραιά.

Ενδεικτικό της γύμνιας του καθεστώτος είναι ότι το προπαγανδιστικό βίντεο του VICE δεν είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει απόψεις πραγματικών πολιτών υπέρ του αντεθνικού μηνύματος. Έτσι, επιστρατεύτηκαν διάφορα «φιντάνια» με πρώτο τον εμπαθή κατήγορο της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Ψαρρά, με έμμεση διαφήμιση να γίνεται στους λιβέλλους που έχει συγγράψει εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Απρέπεια, πάντως, Δημήτρη, να μην ευχαριστήσεις και on camera, την Μέρκελ που έχει χρηματοδοτήσει τα βιβλία σου, τα οποία έδειχνε κάθε πέντε λεπτά το… «ντοκιμαντέρ», χωρίς ούτε καν μια φωτογραφία της ευεργέτιδάς σου.

Το «ντοκιμαντέρ», όμως, περιέχει και συγκαλυμμένες παραδοχές υψίστης σημασίας για τα όσα έλαβαν χώρα στο δημοτικό σχολείο Περάματος.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός, είχε λάβει πρόσκληση των γονέων, όπως και το γεγονός ότι όλοι οι γονείς ήταν εναντίον της ένταξης λαθρομεταναστών στο σχολείο των παιδιών τους. Γίνεται, επίσης, παραδοχή ότι αρχικώς οι «φορείς» δεν ήθελαν τους γονείς στο σχολείο και επιθυμούσαν να κάνουν μία στημένη «ενημέρωση», ενώπιον βαλτών και μεταφερόμενων «φορέων», που δεν είχαν καμία σχέση με το σχολείο, αποκλείοντας τους γονείς.

Σε κάθε περίπτωση, ο πανικός του καθεστώτος είναι ενδεικτικός της εκρηκτικής ανόδου που γνωρίζει σήμερα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την οποία προσπαθούν να αποσοβήσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Από «ντοκιμαντέρ», μέχρι επιθέσεις παρακρατικών στα γραφεία μας και προβοκατόρικες καθεστωτικές ενέργειες. Ας γνωρίζουν ότι θα αποτύχουν, αφού το Κίνημα της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε «απευθείας σύνδεση» με τον Ελληνικό Λαό, εκφράζοντας τα συμφέροντά του και τις σκέψεις του.

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Γονέων του Περάματος που αντιδρούν στην ενσωμάτωση παιδιών λαθρομεταναστών στο Δημοτικό Σχολείο – Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-kathestws-apo-thn-aphchhsh-ths-chrushs-aughs-sto-perama-tous-po#ixzz4fqlMgezf

Exit mobile version